De oude Nobelaer wordt ingericht voor de Cirkel.
De oude Nobelaer wordt ingericht voor de Cirkel. Foto: W. Borm

De Cirkel van het Leven gaat dit weekend draaien

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Met de kunst- en theatervoorstelling Cirkel van het Leven nemen we dit weekend samen afscheid van het oude cultuurtempel De Nobelaer. Een laatste kans om nog eenmaal een blik te werpen in de oude Nobelaer voordat de sloper zijn werk doet.

Deze weken zijn er bergen werk verzet! De oude Nobelaer onderging een ware metamorfose, de grote theaterzaal is compleet leeggehaald en een oploop naar het podium maakt dat het publiek de laatste tocht kan maken. De kleine theaterzaal is verrassend mooi omgetoverd tot bijzonder sfeervolle ruimte waar de liefde wordt bezongen. Het evenementenplein is onherkenbaar omgebouwd tot een werkplaats. Het wordt dus een uitvoering die niemand mag missen. Een kind zal de hoofdrol gaan spelen en neemt het publiek mee op zijn reis door het leven én door het oude pand. Voor alles is een tijd... een tijd om te spelen en een tijd om te werken. van ontmoeten maar ook een tijd van afscheid nemen. Zo draait de cirkel van het leven altijd zijn ronde.

Expositie Cirkel van het Leven
Een prachtige expositie van de leerlingen van KSE en Munnikenheide College is afgelopen week opgehangen in de foyers. Het evenementenplein is onherkenbaar omgebouwd tot een werkplaats. Ook is het natuurlijk voor velen een jeugdsentiment want wie heeft er geen herinneringen aan dit oude pand. Muziekles, theater, de bieb en zoveel meer. Samen nemen we afscheid met deze laatste uitvoering waaraan meer dan 200 deelnemers meewerken. Cultureel Etten-Leur komt hier nog eenmaal samen!

Extra kaarten
Er zijn extra kaarten beschikbaar gesteld zodat meer mensen een kans krijgen om bij dit bijzondere spektakel te zijn. De voorstellingen vinden plaats op 25, 26 en 27 maart en er zijn verschillende rondes per avond. Heb je nog geen kaartjes koop ze dan snel want deze grote culturele happening mag niemand missen!
Online kaartverkoop via de Nobelaer: https://www.denobelaer.nl/agenda/cirkel-van-het-leven-11024
Ook zijn voordelig kaarten te koop bij de servicebalie van AH Pollemans.
Verdere info op www.art2gether.nl  

Tot ziens in de oude Nobelaer!