Timmertent Jeugdland.
Timmertent Jeugdland. Foto: Jeugdland

Voorbereidingen Jeugdland 2022 in volle gang

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Jeugdland is dit jaar van 1 t/m 18 augustus op alle werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur. Het bestuur en een aantal vrijwilligers zijn actief bezig met de voorbereidingen voor komend Jeugdland.

Om alles in goede banen te leiden zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een handje willen komen helpen om hand- en spandiensten te verrichten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wil je meer weten over Jeugdland? Bezoek dan onze website www.jeugdlandettenleur.nl of kijk op onze Facebook en Instagram.  

Ben je 15 jaar of ouder en wil je graag vrijwilliger worden bij Jeugdland? Op woensdag 13 april hebben we een vrijwilligersbijeenkomst op ons adres aan de Wipakker 6 in Etten-Leur. We zijn om 19:30 uur aanwezig om iedereen met een kopje koffie of thee te ontvangen. 

Kun je deze datum niet maar ben je wel enthousiast geworden en zou je graag een steentje bij willen dragen? Wij zijn op woensdagavonden aanwezig van 19:30 tot 22:00 uur. Op deze avonden ben je vrij om binnen te wandelen of om ons te bellen op 076-5037089. Via de website kun je jezelf ook aanmelden als vrijwilliger.