Overhandiging van de Cheque door Sylvain van Erk, Michelle de Bruijn, Pieter Koks en Liselore Nabben aan Arlette van der Linden en Peter van Zundert
Overhandiging van de Cheque door Sylvain van Erk, Michelle de Bruijn, Pieter Koks en Liselore Nabben aan Arlette van der Linden en Peter van Zundert Foto: Joyce

Hartverwarmende donatie van IMenz BV voor de Harold van Zundert Stichting

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Eindelijk kan het bestuur van de Harold van Zundert Stichting weer onvergetelijke activiteiten gaan organiseren voor kinderen uit deze regio van wie de papa of mama is overleden.

Onderstaand overzicht van de Activiteiten en Arrangementen in 2022 hebben wij onlangs in onze bestuursvergadering vastgesteld: 20 mei avondje Circus Etten-Leur ; i.s.m. Lions Etten-Leur 10 juli dagje Duinoord; 11 september bioscoop uitje in C-Cinema te Etten-Leur; 7-8-9 oktober weekend Disneyland Parijs voor 13 ‘nieuwe gezinnen’; 11 december disco bowlen en warm&koud buffet  in Bowling & Partycentrum Breda.
Om deze activiteiten/arrangementen te kunnen realiseren voor de kinderen uit onze 50 gezinnen zijn wij afhankelijk van donaties door particulieren, bedrijven en organisaties. Onverwacht kreeg het bestuur van de Harold van Zundert Stichting een e-mail van IMenz Interim Management BV, dat dit jaar 15 jaar bestaat en een ‘Goed Doel’ zocht voor een Donatie.
Vrijdagochtend 25 maart hebben wij bij Zus&Zo in Etten-Leur kennis gemaakt met 4 van de 5 interim-managers van IMenz BV. Na onze ‘korte’ presentatie over de Harold van Zundert Stichting werden wij blij verrast door een hartverwarmende cheque t.w.v. €1500,- en warme woorden: “Soms ontmoet je mensen, die je direct in je hart raken.” “Zo werden wij geraakt door Peter van Zundert en Arlette van der Linden van de “Harold van Zundert Stichting”.
“Deze stichting organiseert onvergetelijk mooie activiteiten. Niet voor ons IMenz, maar voor kinderen die op jonge leeftijd één of beide ouders hebben verloren”. Hetzelfde kunnen wij zeggen over IMENZ Interim management: 5 mensen die ‘het hart op de juiste plaats hebben’ en vanuit hun deskundigheid en betrokkenheid ook echt een blijvende meerwaarde kunnen zijn voor hun opdrachtgevers in de publieke sector.
Meer informatie over de Harold van Zundert Stichting kunt u vinden op website www.haroldvanzundert.nl en de Facebookpagina.