ETTEN-LEUR - Het laatste weekend van de zaalcompetitie is niet best gegaan voor de teams van KV Focus.

De tegenstander van Focus 2 kon geen ploeg op de been brengen dus deze wedstrijd ging dus niet door.


Focus 3

Focus 3 moest in Klundert aantreden tegen het kampioensteam DSO 3. Het team uit Klundert was duidelijk te sterk voor Focus 3. Ze hebben 1 keer gelijk gestaan bij 1-1 maar daarna ging DSO goed door en met de rust stonden ze voor met 2-9. In de tweede helft ging DSO gewoon door en wat Focus ook probeerde ze kwamen er niet aan te pas. Na het laatste fluitsignaal was de stand opgelopen naar 19-5. Hierdoor is DSO nu gewoon kampioen geworden. Proficiat! Spannend was het wel in Oud Beijerland.


Focus C1, Focus 1 en Focus B1

Daar moest Focus C1 aantreden tegen Korbatjo C2. Een wedstrijd met gelijkwaardige teams wat ook in de uitslag tevoorschijn kwam. Het was Korbatjo C2 dat de wedstrijd wist te winnen met 4-3.

Focus 1 had het niet echt makkelijk tegen het sterke Luctor 1. Ze verloren dan ook met 17-23. Jammer.

Ventura Sport B1 was te sterk voor Focus B1 zodat ze de wedstrijd dan ook met 5-2 winnend wisten af te sluiten.


Trainingen en overige activiteiten

Dan kunnen de teams zich nu gaan voorbereiden op de komende veldwedstrijden. Daarom zijn de teams vanaf dinsdag 5 april weer te vinden op he veld aan de Olympiade. Op dinsdag- en donderdagavond zal er vanaf 18.30 uur weer getraind worden.

Ook de activiteitencommissie heeft intussen niet stilgezeten. Samen met de ledenwervingscommissie hebben ze voor zaterdag 9 april a.s. een vossenjacht georganiseerd. Dit is voor onze jeugdleden maar ook voor kinderen van buitenaf. Het begint om 10.00 uur en zal om 13.00 uur afgelopen zijn. Nu maar hopen op mooi weer.

Daarna zijn er op zaterdagmiddag 9 april voor Senioren 1, 2, en 3 oefenwedstrijden gepland. En als laatste op deze dag voor de spelletjes fanaten nog een wedstrijdje 30 seconds. De aanvang van deze avond is 20.00 uur.


Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en onze facebook pagina.[n]