Ouderenfonds organiseert Oldstars VitaliteitSpelen

ETTEN-LEUR - Tijdens de Nationale beweegweek voor ouderen, van 16 tot 20 mei 2022, organiseert het Ouderenfonds de OldStars VitaliteitSpelen.

Dit is de nationale beweegweek voor ouderen, vol met beweeginspiratie en -activiteiten. Afsluitend is er op vrijdag 20 mei de nationale balkonbeweegdag. Deze week staat voor bewegen, plezier, sociaal en meedoen! Buurtsportcoach Etten-Leur zet deze week de sportieve initiatieven in de spotlight.

Binnen Etten-Leur zijn diverse aanbieders welke onder de noemer van ‘Oldstars’ hun sport aan de doelgroep 55+ aanbieden. Ook zonder de naam Oldstars zijn er veel beweegmogelijkheden.

Buurtsportcoach Etten-Leur roept alle sportaanbieders in Etten-Leur op hun aanbod voor de doelgroep 55+ kenbaar te maken aan ons zodat wij een mooi overzicht kunnen samenstellen. Bestaand aanbod voor deze week wordt in de vorm van een flyer verspreid binnen Etten-Leur.

Gedurende de beweegweek geven wij aandacht aan de activiteiten bij de diverse aanbieders. Een mooie kans om jouw aanbod bij de doelgroep te krijgen. Insturen van aanbod kan via buurtsportcoachetten-leur@ssnb.nl of kijk op ssnb.nl/ettenleur/oldstars voor het invulformulier.

Daarnaast zoeken we bewoners van flatgebouwen, met balkons, die als ambassadeur samen met de buurtsportcoach hun flat in beweging gaat krijgen op de nationale balkonbeweegdag.


Vind jij het leuk om met jouw medebewoners 20 minuten te bewegen vanaf het balkon? Laat het ons weten! Meer informatie via Buurtsportcoach Marian, 0651413389 of buurtsportcoachetten-leur@ssnb.nl.[n]