Zaterdag 23 april

Bingo wijkbelang Centrum-Oost

19:30 | De Linde

Zaterdag 23 april zijn jullie wederom van harte welkom bij de maandelijkse bingo voor volwassenen. Gezellig aanschuiven bij bekenden en voor aanvang en tijdens de pauzes even bijkletsen met je vrienden/vriendinnen. Vanaf ca. 19.00 uur gaan de deuren van De Linde open en om ca. 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. De vrijwilligers van Wijkbelang Centrum-Oost hebben een goed gevulde prijzentafel met mooie en vooral ook nuttige prijzen. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Om 22.30 uur verwachten we dat alle prijzen zijn verdeeld en gaan we afsluiten.

 

Zondag 24 april

Beweeg- en dansfeest

14:00 | De Linde

Beweeg- en dansfeest voor Senioren 70+, zowel voor singles als voor stellen. Steeds staat er een andere dans centraal. Er zijn danspresentaties, je kunt zelf meedansen of gewoon lekker meezingen. Ook vanuit de stoel kun je mee bewegen. Gezelligheid staat voorop! Kom zondagmiddag 24 april van 14.00 tot 16.00 uur naar Wijkgebouw “De Linde” Etten-Leur. Voor meer informatie belt u met Els de Lange 06-31536511.

 

Leurse Leut bingo

14:00 | Het Turfschip

Eindelijk mag het weer! Karnavalsvereniging Leurse Leut is blij om mede te delen dat de bekende bingo’s weer gedraaid gaan worden. De mannen vonden het hoog tijd om de nummers weer te laten rollen, evenals de prijzen! Meestal werd de eerste bingo vóór Pasen gehouden, maar dat lukte nog niet dit jaar. Dus op zondag 24 april, organiseert de Leutvereniging uit Ut Zwaajgat een bingomiddag in ’t Turfschip vanaf 14.00u. De zaal is open vanaf 13.00u. Zorg ervoor om op tijd uw kaarten te halen. Ook nu weer is de eventuele opbrengst bestemd voor het zogenaamde sociale karnavalsgebeuren. Met name de kinderen, ouderen, gehandicapten en zieken hebben, zo denkt Leurse Leut, ook recht op karnavalsplezier. Maar behalve dat, is het een supergezellige middag met fraaie prijzen. Probeer uw geluk en misschien geldt het nieuwe motto van Leurse Leut ook voor u: Grwôôt sukzes meej dubbel zes!