Rotaryclub Etten-Leur organiseert jaarlijkse haringparty

ETTEN-LEUR - De afgelopen jaren hebben twee edities niet kunnen plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. Echter dit mooie netwerkevent van Rotaryclub Etten-Leur e.o. gaat dit jaar weer los op 15 juni 2022. De haringparty vindt plaats bij het paviljoen De Turfvaart aan de Leurse Haven.


 Er zijn twee goede doelen verkozen die de opbrengst van de haringparty zullen verdelen.


Het Gastenhuis (De Streek)
Het Gastenhuis biedt op kleinschalige wijze een liefdevol thuis aan mensen met dementie en recht op 24-uurs zorg. Het huis beschikt over een twintigtal appartementen. Door de kleinschalige opzet kan zorg worden geboden waarbij wordt ingespeeld op ieders persoonlijkheid en meegroeiend met ieders behoefte. Het Gastenhuis zou graag in het bezit komen van een elektrische duofiets. De medewerkers kunnen dan samen met de bewoners er lekker op uit gaan en mooie fietstochten maken. De Rotaryclub wil hen graag met dit mooie initiatief helpen.


Stichting Molen De Lelie
Stichting Molen De Lelie heeft onder meer als doelen het onderhouden van de molen en het in stand houden van de molen als oorspronkelijke graanmolen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers die zijn opgeleid tot gediplomeerde molenaars. Voor 2022 heeft de stichting als project de renovatie van de molenromp. Hiervoor is behoefte aan een bijdrage voor het te plegen onderhoud. Het zou mooi zijn als dit kan worden gerealiseerd dankzij de haringparty.

Er is dit jaar geen veiling van het vaatje maar zal deze worden verloot onder de aanwezigen. Tevens vindt er een loterij plaats met bijzondere prijzen. De opbrengst van de haringparty zal bestaan uit de opbrengsten van de kaartverkoop en van de loterij. De haringparty vangt aan om 17.30 uur. Toegangskaarten à €75 kunnen besteld worden via https://store.ticketing.cm.com/Haringparty2022RotaryclubEttenLeureo/ en geven recht op het onbeperkt genieten van de nieuwe haring, allerlei streekproducten en natuurlijk ook drankjes zodat de haring kan zwemmen.[n]