Goed weekend voor teams Focus

ETTEN-LEUR - Focus 3 speelde afgelopen donderdag een inhaalwedstrijd thuis tegen het sterke Voltreffers 2.

Zeker in de eerste helft kwam Focus 3 niet helemaal aan korfbal toe. Hiervan maakte Voltreffers goed gebruik en wisten zo een 0-4 voorsprong te nemen. Focus kon toen wat terug doen maar kon niet voorkomen dat ze met een 1-6 achterstand de rust ingingen. In de 2e helft ging het iets beter maar ze konden de aansluiting met Voltreffers niet maken. De eindstand was dan ook verdiend 3-9 voor Voltreffers 2. Nou zou Focus 3 op zaterdag weer moeten aantreden tegen Good Luck 3 maar deze wedstrijd is niet doorgegaan. Zal op een andere datum ingehaald moeten worden. De overige teams van KV Focus hebben een prima resultaat behaald. Alleen Focus 1 heeft zijn wedstrijd nipt verloren tegen Oranje Zwart/ De Hoekse. Het ging er spannend aan toe en geen van de teams kon echt afstand nemen. De wedstrijd werd beslist in het voordeel van de gasten met 12-13. Het jongste team van Focus de Cs mochten in Middelharnis aantreden tegen Good Luck C2. Ze waren maar met 7 spelers/sters maar wisten toch hun wedstrijd te winnen en wel met 7-9. Een prima resultaat. In Almkerk mocht Focus B aantreden tegen ACKC B2. Ook in deze wedstrijd bleek Focus B de bovenliggende partij en ook zij wisten met 2 punten verschil te winnen 6-8. In Roosendaal was het Focus A dat daar zijn wedstrijd speelde tegen Keep Fit 70 A2. Ook hier een eindstand met een verschil van 2 punten. Ook ditmaal in het voordeel van KV Focus 8-10. Dit was een stimulans voor Focus 2 want ook zij wisten te winnen van een team van Keep Fit 70 en hoe toevallig is het allemaal ook met 2 punten verschil 10-12. Al met al een goed weekend, nou hopen dat het komende wedstrijden ook zo goed blijft gaan.

Eerst wordt er op dinsdag 17 mei een inhaalwedstrijd gespeeld van Focus C. Ze spelen dan om 19.00 uur tegen Juliana C2. Publiek is natuurlijk van harte welkom. De overige wedstrijden worden op zaterdag 21 mei gespeeld: DSO B3-Focus B1 av.10.30u; Scheldevogels A1-Focus A1 av.10.55u; Korbatjo C2-Focus C1 av.11.00u; Juliana 4-Focus 3 av13.30u; Terda 1-Focus 1 av13.40u; KVK 2-Focus 2 av.14.00u.

Deze keer spelen alle teams een uitwedstrijd maar zaterdag 28 mei spelen alle teams hun wedstrijden in Etten-Leur. Dan is er ook de Focus Carwash. Dit om geld bij elkaar te krijgen voor een korfbalclinic die dan gegeven zal worden door 2 spelers/sters van het Nederlandse team. De Focus Carwash start om 10.00 uur . Meer info hierover op onze site www.kvfocus.nl en onze facebookpagina.[n]