Feestend Internos team direct na behaalde kampioenschap
Feestend Internos team direct na behaalde kampioenschap Foto: Fred van Toledo

Internos heeft het kampioenschap eindelijk

ETTEN- LEUR - Door alle corona perikelen moest Internos lang wachten voordat het kampioen werd en mocht promoveren, verzoeken daartoe werden door de KNVB afgewezen.


Afgelopen zaterdag 4 juni was het dan zover. Internos was de betere tegen DHV zaterdagmiddag en met een duidelijke 0-4 overwinning lieten ze er geen twijfel over bestaan wie de terechte kampioen is in de 4e klasse C. Gelijk na afloop en terug in Etten-Leur werd er natuurlijk flink gefeest. Alle betrokken gefeliciteerd en hopelijk op naar een mooi seizoen in de 3e klasse.


Vlak voor het kampioenschap was er ook nog een verrassing van Internos Za3 in hun laatste competitie wedstrijd. Zij wisten met miniem verschil kampioen Baronie 2 te verslaan en behaalde daardoor niet geheel verwacht de 3d periode titel. Ook zij natuurlijk gefeliciteerd en succes in de nacompetitie. 11 juni a.s. afsluiting van het seizoen Voor de voetbalspeeltuin en JO7 t/m JO14 is er vanaf 9 uur tot ongeveer 13 uur een programma dat ook aansluit bij de Nationale Voetbaldag. Ook de senioren hebben hun afsluiting in de vorm van een 7x7 toernooi. Er doen in totaal 14 teams mee, verdeeld over 3 poules. De eerste wedstrijd beginnen om 9.30 uur. Die in de ochtend 3 of 4 wedstrijden in een poule spelen. In de middag is er dan een knock-out systeem met een winnaars- en verliezersronde. Nu hopen op mooi weer.[n]