Artikelen in deze editie

ETTEN-LEUR - Vrijdag 27 mei heeft het bestuur van KBO-Etten, na een gedwongen onderbreking van 2 jaar vanwege corona, de traditionele vrijwilligersavond weer gehouden.

ETTEN-LEUR - Sterrenrestaurant Tilia uit Etten-Leur sluit per zondag 26 juni definitief de deuren. Dat hebben de eigenaren afgelopen week officieel bekendgemaakt. Als redenen voor de sluiting worden de vele lockdowns en het aanhoudende personeelstekort genoemd.

Stichting Present in Vriendschap trekt aan de bel

Hockeyclub Prinsenbeek zoekt 30-plussers

ETTEN-LEUR - Wijkvereniging Centrum West is een actieve vereniging. Om dit te blijven zijn wij nog op zoek naar verschillende vrijwilligers in verschillende bestuursfuncties.

Koersbal KBO Centrum-Zuid

ETTEN-LEUR - Zondag 19 juni kunnen we bij de zwarte Schuur op de Pannenhoef vanaf 11.00 uur weer terecht voor informatie over de natuur van het Brabants Landschap. Met de Pannenhoef uiteraard in het bijzonder.

ETTEN-LEUR - Afgelopen vrijdag 10 juni hadden de groepen 6 t/m 8, van de basisscholen uit wijk De Keen, hun eerste en tevens laatste disco van dit schooljaar. De disco had het thema Zomer. De temperatuur buiten deed al vermoeden hoe het binnen zou zijn. Tropisch warm!

ETTEN-LEUR - Dit weekeinde stond in het teken van de finales. Rosalie, Pien en Vera wisten zich te plaatsen voor het Nederlandse Junioren Kampioenschap in Eindhoven.

ETTEN-LEUR - Op zondag 19 juni wordt op de atletiekbaan van de Lage Banken aan de Concordialaan de tweede Frame Runners regiocompetitiewedstrijd onder auspiciën van de Dirk Kuyt Foundation gehouden.

ETTEN-LEUR - Zaterdag 11 juni startte de wedvlucht voor de postduiven om 10.00 uur vanuit het Noord-Franse Morlincourt. Voor de combinatie Frans en zoon Jordi Damen een spannende dag. Dit seizoen ging het nog niet geheel voorspoedig maar hun duiven kwamen beter in vorm.

Donderdag 16 juni

ETTEN-LEUR - De Etten-Leurse sportschool Mabuhay Self-Defense heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

Actief Werkt! verzorgt rondleidingen bij bedrijven

ETTEN-LEUR - Donderdag 19 mei was de tuin van restaurant ‘Le Jardin' in Rucphen prachtig ingericht om de meer dan 250 gasten te gaan verwennen met heerlijke aspergegerechten.

KVK: 'Aantal starters in mei toegenomen'

ETTEN-LEUR - Dinsdag 21 juni informatieavond deelgebied Strijpen/de Berk project Noordrand Midden van 19.00 tot 20.00 uur in Wijkgebouw de Linde in Etten-Leur.

Zwem 4-daagse in De Banakker