Afbeelding
Foto: Corine Roks

Nikkie, Anneke en Miranda zijn trouwe bezoekers van Just Dance: ‘Een heel leuk thuisfeest’

Door: Corine Roks Algemeen

Ze zijn vanaf de lancering van Just Dance trouwe bezoekers van dit festival, komen altijd per fiets en laten weten niet per sé voor de artiesten te komen maar voor de gezelligheid. Het zijn Nikkie Lambregts, Anneke Roeloffs en Miranda van Bedaf uit Leur.

“Vanaf 2015 zijn we van de partij, we vinden het gewoon een heel leuk thuisfeestje”, laten de dames weten. Dat de feestact van Snollebollekes is geannuleerd mag de pret niet drukken, het Feestteam brengt volop gezelligheid. Op deze zaterdag stijgt het kwik tot boven de dertig graden maar de dames hebben het ook wel eens anders meegemaakt. “Een keer met regen, samen stonden we onder een poncho, en een plezier dat we hebben gehad”.

“We zijn met onze mannen en komen allemaal uit Leur. Voor de kinderen hebben we oppas geregeld. Weet je wat zo fijn is van een feestje dicht bij huis; het is net een reünie, je komt zoveel bekenden tegen. We kopen onze kaartjes ook altijd los, en zien wel wie we hier treffen”, aldus de dames 30+. “Als er iets te doen is in Etten-Leur zijn we van de partij. Zoals laatst op de Foute Party en de Havenfeesten. En met de Zomeravonden in het vooruitzicht hebben we weer wat om naartoe te leven. Hoe dichter bij, hoe beter”, klinkt het eensgezind. 

De Moscata laten de dames zich goed smaken, afgewisseld met een slokje water vanwege de hitte. “Een pink slobberwijtje, lekker hoor! Onze mannen drinken bier, fijn dat we met de fiets zijn!”