Afbeelding
Foto: Paul Hermans Fotografie

Jaarlijkse fietsdriedaagse van KBO Etten gaat door

Door: Redactie Algemeen

ETTEN-LEUR - Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 juli is er weer de jaarlijkse fietsdriedaagse van KBO Etten.

We hebben ook dit jaar weer mooie routes in onze directe omgeving, met altijd weer vertrek en aankomst bij De Linde Wipakker 1. 

Vertrek

U kunt vanaf 10.00 uur vertrekken, afmelden bij terugkomst in De Linde uiterlijk om 16.00 uur. Bij vertrek is er voor iedere deelnemer 1 appel en 1 blikje drinken, iedere dag dus niet vergeten.

Inschrijven

Inschrijven is van belang om te kunnen controleren of of ook iedereen weer veilig en wel terug is, dus afmelden hoort er ook bij. Op woensdag wordt u in de gelegenheid gesteld ergens op de route een lunch te gebruiken. Moet u wel al op dinsdag bij de inschrijving opgeven en betalen.

Gezellig napraten

Alle dagen is het gezellig om nog even na te praten in De Linde, een drankje mag maar is niet verplicht. Na afloop gezellig samen zijn. Donderdag starten we pas om 11.00 uur en na afloop van de fietstocht op deze laatste dag is er een gezellig samenzijn op het terras of binnen in De Linde. U kunt dan rekenen op het traditionele hapje en drankje. Gaarne gepast betalen. Pinnen is niet mogelijk helaas.