Rob en de winnaar Matz Aerts
Rob en de winnaar Matz Aerts Foto: Dick de Klepper

Spannende strijd DSE Drukkerij Hendrickx-cup

ETTEN-LEUR - Onder warme weersomstandigheden werd afgelopen woensdag de 4e en laatste ronde in de strijd om de Drukkerij Hendrickx-cup gespeeld. 


Gezien de kleine verschillen in de tussenstand na 3 toernooien beloofde het een spannende strijd te worden en dat werd het ook. Omdat de tussenstand tijdens dit toernooi na elke ronde werd bijgehouden, was het zelfs zo dat bij het ingaan van de laatste wedstrijd er 3 nog spelers evenveel punten hadden. Na de laatste wedstrijd was er echter toch een winnaar en wel Matz Aerts (JO 9-1) met 37 punten. Als 2e eindigde Robin Hendrickx (JO 8-2) met 36 punten. Om de 3e plaats moest het nemen van penalty's de beslissing brengen. Zowel Dex van Asch (JO 9-1) als Roan Jankowski (JO 9-2) eindigden met 35 punten. Uiteindelijk eindigde Dex als 3e. 

Na afloop werden de prijzen uitgereikt door Rob Hendrickx. Voor de eerste 3 een beker en voor de winnaar ook nog de wisselbeker, terwijl er voor iedereen een medaille was. Het was weer een geslaagde reeks van toernooien.[n]