Van Oers Marathon Brabant zoekt snelste accountant

ETTEN-LEUR - In samenwerking met hoofdsponsor Van Oers Accountancy & Advies zoekt Marathon Brabant ‘de snelste accountant van Nederland’. Om kans te maken op deze titel kunnen accountants uit heel Nederland op zondag 30 oktober deelnemen aan de halve of hele marathon.

Unieke competitie

Accountants lopen gewoon tussen alle andere deelnemers op de halve en hele marathon. Na afloop wordt er een apart klassement voor accountants opgemaakt en is er een prijsuitreiking voor de winnaars. De prijs voor de snelste accountant wordt op beide afstanden uitgereikt aan zowel vrouwen als mannen. De NBA heeft aangegeven aanwezig te zijn op zondag 30 oktober, om deelnemers aan te moedigen.

Elke accountant die de strijd aan wil gaan met zijn of haar hardlopende collega’s kan zich inschrijven voor ‘de snelste accountant van Nederland’ via het inschrijfformulier op de website www.marathonbrabant.nl. Belangrijk is om daarbij de regel ‘Ik ben accountant bij de NBA’ aan te vinken.

 

Geen deelnemer? Kom helpen als vrijwilliger.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die op zondag 30 oktober mee willen helpen om van de Van Oers Marathon Brabant een succesvol evenement te maken. We zoeken voor deze dag vooral wegafzetters. Je hebt hier geen opleiding of e-learning voor nodig. Wil jij je steentje bijdragen en de Van Oers Marathon Brabant van dichtbij meemaken? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar vrijwilligers@marathonbrabant.nl. We kijken uit naar je komst![n]