De top 4 van juni.
De top 4 van juni. Foto: Jan van der Wal

BC ’t Palet, een topclub

ETTEN-LEUR - Juni 2022 is afgesloten met mooie resultaten tijdens vooral gezellige en vaak spannende partijen. Dat er zo af en toe een “zeperd” tussen zit, waarbij de partij al na 20 minuten met 12-30 wordt afgesloten, nemen we voor lief.

Piet Verhoeven en Rein Nuiten wonnen al hun gespeelde partijen. En toch is Tonny Geldtmeijer de winnaar van het juni-klassement. Mede vanwege de bonuspunten per gespeelde partij komt Tonny op een prachtig gemiddelde van 27,89.

Martien de Jong mag fier zijn op zijn 2e plaats met een gemiddelde van 27,53. Piet Verhoeven komt nog als 3e op het podium met 27,43. Piet Aerts voert met 26,70 een mooi rijtje achtervolgers aan met o.a. Rein Nuiten, Ries Jaspers Kees Naalden en Hendrik van Beurden. Jan van der Wal, Piet Vermunt, Klaas Hofman, Mart van den Enden en Chantal Schrauwen maken het spelersveld van juni 2022 compleet.

We hopen van harte dat Gonnie van der Wal en Hugo Noback ook weer snel van de partij zijn. Dan spelen we weer met z'n allen in ons topclubje.


Zomervakantie
voor
BC 't Palet


Dat zal mede vanwege de vakantieplannen wellicht pas in augustus / september zijn, maar we kijken er nu al naar uit. Fijne zomer gewenst in een goede gezondheid vooral.[n]