SC Unitas'30: Einde seizoen 21/22 - start seizoen 22/23

ETTEN-LEUR - Afgelopen weekend eindigde het seizoen 2021-22 met de traditionele Unitas’30 clubdag. Een dag waar voor de jeugd volop vertier was en waar op het terras het afgelopen bewogen seizoen onder het genot van een drankje nog eens na beschouwd werd. Dank aan de activiteitencommissie die het ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt!
 

Afgelopen zondag is de nieuwe teamindeling bekend gemaakt, Mocht je dit nog niet gezien hebben, kijk snel op de website! De start van het nieuwe seizoen ziet er als volgt uit:

- zaterdag 6 augustus: Start training Zondag-1, O23 en JO19-1.

- zaterdag 20 augustus: Drieluik met de eerste teams van DSE, Internos en Unitas`30 op ons sportpark.

- maandag 22 augustus: Start training selectie bovenbouw (JO13-14-15-17) en recreatieve senioren.

- zaterdag 27 augustus: Start training selectie onderbouw

- zondag 28 augustus: 1e competitiewedstrijd Zondag-1 - HVCH 1.

- maandag 29 augustus: Start training overige jeugd (JO7 t/m JO19 en MO11 t/m MO20).

- vrijdag 2 september: Start 35+, 45+ en dames 30+.

- zaterdag/zondag 3/4 september: Start bekercompetitie en oefenprogramma jeugd en senioren.

- zaterdag 10 september start competitie senioren en jeugd.


Het trainingsschema wordt zodra dit gereed is gedeeld via de teampagina's op de website. Raadpleeg de website voor eventuele oefenwedstrijden van je team. Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie)!


Mini-toernooi voor het goede doel

Als opening van het seizoen zullen zaterdag 20 augustus de eerste teams van Unitas’30, DSE en Internos een mini-toernooi spelen. Dit drieluik tussen de eerste teams van de 3 clubs vindt plaats op het sportpark van Unitas'30 op zaterdag 20 augustus. De eerste wedstrijd zal om 18:00 uur beginnen. Iedere wedstrijd zal 45 minuten duren. Er is een goed doel aangehangen: de Harold van Zundert-stichting. De entree is vrij bij deze wedstrijden, maar het publiek wordt verzocht bij de ingang van het complex een kleine bijdrage in de collectebus te deponeren.

Iedereen is van harte welkom bij deze leuke start van het seizoen en hopelijk kunnen we een mooi bedrag ophalen voor dit goede doel.[n]