Impressie van “Festival Centrum-Oost 2022.
Impressie van “Festival Centrum-Oost 2022. Foto: Rein Nuiten

Wijkbelang Centrum-Oost inloopmiddag

ETTEN-LEUR - Al vele jaren organiseert Wijkbelang Centrum-Oost maandelijks op een zondagmiddag een zogeheten 'inloopmiddag'. Bewoners uit onze wijk, maar ook daarbuiten, zijn dan van harte welkom om samen de middag gezellig door te brengen. 


Meestal hebben we bij deze middagen ook muzikale optredens. Dat varieert van DJ, solo-optredens, dansmuziek, koren tot cabaretgroepen. Zaterdag 25 juni hebben we ons jaarlijkse 'Festival Centrum-Oost' georganiseerd. De belangstelling was geweldig. Gedurende de dag hebben ca. 350 mensen ons festival bezocht. Veelal speelden daar muzikanten die nog professioneel begeleid worden in hun muzikale ontwikkeling. 

De eerstvolgende inloopmiddag is gepland op zondag 11 september in De Linde. Graag nodigen wij muzikanten uit Etten-Leur uit om hun talenten te tonen aan de bezoekers van onze inloopmiddag. Natuurlijk zijn jullie familieleden, vrienden en kennissen dan ook welkom. Stuur uiterlijk 31 augustus een berichtje naar m.nuiten@kpnplanet.nl. Geef aan wat je optreden inhoud en dan maken we er in overleg een geslaagde middag van.[n]