Van Oers Accountancy & Advies verlengt sponsorcontract met Marathon Brabant

ETTEN-LEUR - De Van Oers Marathon Brabant blijft nog eens drie jaar ongewijzigd van naam. Van Oers Accountancy & Advies is al tien jaar hoofdsponsor en naamdrager van dit Etten-Leurse hardloopevenement, en heeft onlangs het contract weer verlengd.

De Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur is en blijft daardoor een begrip in de regio, en daarbuiten. Het bestuur van Stichting Marathon Brabant en Van Oers is ontzettend blij met de voortzetting. Samen werken zij toe naar nog meer mooie edities op de laatste zondag van oktober door het centrum en buitengebied van Etten-Leur.


Over Van Oers Accountancy & Advies

Van Oers Accountancy & Advies kenmerkt zich door de karakteristieke Van Oers-aanpak: betrokken, daadkrachtig en oplossingsgericht. Met vijf vestigingen in West-Brabant behoort Van Oers tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Vanuit deze vestigingen biedt de organisatie oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. Met hun lokale vestigingen maken zij deel uit van de lokale gemeenschap. Dichtbij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij hen werken. Dat maakt ook dat ze betrokken zijn bij mooie, inspirerende (lokale) projecten en initiatieven. De hoofdsponsoring van Marathon Brabant sluit hier naadloos bij aan.


Zelf deelnemen? Kom meetrainen bij ARV Achilles

De voorbereidingen voor de Van Oers Marathon Brabant op zondag 30 oktober zijn in volle gang. Wil jij heel graag ervaren wat het is om in Etten-Leur hard te lopen? Atletiekvereniging ARV Achilles is een opstapgroep gestart die toewerkt naar deelname aan de 5 kilometer op 30 oktober. Je bent van harte welkom om mee te doen. De vaste trainingen zijn op maandagavond om 20.00 uur. Je hebt geen hardloopervaring nodig. Ook wie al meer ervaring heeft en in een groep wil trainen voor een van de afstanden op zondag 30 oktober, kan bij de atletiekvereniging trainingsbegeleiding krijgen. Ga voor meer informatie naar www.arvachilles.nl.

Niet-hardlopers kunnen op zaterdag 29 oktober overigens deelnemen aan de Van der Veeken wandeltocht of de organisatie komen helpen als vrijwilliger. Je vindt alle informatie over de Van Oers Marathon Brabant op www.marathonbrabant.nl.[n]