In actie voor ondersteuning goede doelen

ZEVENBERGEN  -De drie marktkerken van Zevenbergen gaan in actie voor ondersteuning van verschillende goede doelen. Als eerste voor de Emmaus uit Langeweg die gaan 5 zelfstandige woonunits realiseren voor mensen die deel gaan nemen aan hun woon- werkgemeenschap. Op deze manier dragen ze een steentje bij aan het oplossen van het enorme tekort aan sociale en betaalbare woonruimte en hopen ook zo hun gemeenschap te versterken.


Project Bangladesh
Ook een project in Bangladesh waar kinderen met een beperking worden geholpen in een kinderdagcentrum. Maar we gaan ook voor zorgcentrum “de 7 schakels” ons inzetten, want daar wordt ondersteuning gevraagd om een intern camerasysteem aan te leggen, zodat mensen de vieringen en andere activiteiten in de woonkamer of op hun eigen kamer kunnen volgen.

Een uitbreiding met een beweegbare camera is nu de wens. 


Boekenmarkt
De werkgroep HartVerwarmendActief neemt het initiatief met de drie marktkerken om een driedaagse boekenmarkt en een gebruikte goederenmarkt te organiseren.

De boekenmarkt is 1, 2 en 3 september in de Bartholomeuskerk Markt 19 van 10.00 tot 16.00u. De gebruikte goederenmarkt is zaterdag 3 september tussen 10 en 16.00u. Op de markt met deze keer veel huishoudelijk en verzamelobjecten maar het meeste is elektra en gereedschap met maar liefst 40 kramen met tafels mag dit wel een grote markt genoemd worden. Ook voor een verfrissing of koffie met een wafel is er een kraam aanwezig. U bent van harte welkom, gratis toegang.[n]