Van Oers Marathon Brabant: win een marathonboek met jouw deelname

ETTEN-LEUR - Welke gek loopt nou een marathon? Nou, dat antwoord is duidelijk: duizenden en duizenden lopers per jaar. Uit liefde voor de marathon schreven vijf auteurs uit de regio het boek “De marathon: magisch of waanzin?". Dit is het ultieme boek voor elke halve en hele marathonloper. Daarom maakt elke deelnemer aan deze afstanden van de Van Oers Marathon Brabant op zondag 30 oktober kans op dit marathonboek.

Het boek “De marathon: magisch of waanzin?" staat vol met verhalen van topatleten als Khalid Choukoud, Jill Holterman, Michel Butter en Björn Koreman. En ook regionale toppers als Melvin Franken en Ben Vriends komen aan het woord.

Het is voor de ervaren marathonloper een feest der herkenning en voor de niet-marathonloper wellicht een bron van inspiratie om er toch eens aan te beginnen. Je leest aanmoedigende en enthousiaste verhalen en nog veel meer in dit boek, inclusief (h)eerlijke recepten en video’s van core stability oefeningen en peptalk-video’s.


Maak kans op een boek

De auteurs stellen 2 boeken beschikbaar voor deelnemers aan de halve marathon en 2 boeken voor deelnemers aan de hele marathon van de Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur.

Sta jij al ingeschreven voor een van deze afstanden? Dan maak je al automatisch kans op het boek. Nog niet ingeschreven, maar kun je wel een halve of hele marathon aan?

Schrijf je dan alsnog en vertel het verder aan je loopmaatjes.


Nog meer vrijwilligers gezocht

De Van Oers Marathon Brabant is een van de grootste evenementen in Etten-Leur en een feest voor elke hardloper. Dat is mede door de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij dit evenement. Op zondag 30 oktober zijn meer dan 400 mensen in touw om de organisatie goed te laten verlopen. Nog niet alle plekken zijn echter al ingevuld, waaronder langs het parcours.

Ben jij zelf niet zo’n loper of ben je geblesseerd, en wil je de organisatie een handje helpen? Meld je dan aan via vrijwilligers@marathonbrabant.nl.[n]