Woensdag 9 november

Dromenvangers maken

19:30 | Wijkgebouw de Gong

Op 9 november zal Claudia Ockers de workshop ‘Dromenvangers maken’ geven. Er zijn geen kosten aan verbonden. Beginners leren de ring omwikkelen, het web maken en versieringen aan te brengen. Dit kunnen allerlei voorwerpjes zijn: veren en schelpen, maar ook steentjes, een ringetje, bladeren enzovoort. De gevorderden leren hoe je kralen in het web verwerkt. De workshop vindt plaats in wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 32, Etten-Leur op 9 november van 19.30 tot 22.00 uur. Opgeven via: beheer@grauwepolder.nl

 

Superbingo

19:00 | Het Anbarg

Superbingo in Het Anbarg, Nassaulaan 1, Etten-Leur, op woensdag 9 november om 19.00 uur.

 

Vrijdag 11 november

Lampionnenoptocht in wijk de Grauwe Polder

18:30 | Wijkgebouw de Gong

Op 11 november organiseert het bestuur van wijkvereniging Buurtbelang Grauwe Polder een lampionnenoptocht voor kinderen (met begeleiding). Start om 18.30 uur in wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Ettten-Leur.


Zaterdag 12 november

Open dag Slaapcomfort Jack Suykerbuyk

10:00 | Slaapcomfort Jack Suykerbuyk

Na 30 jaar een beddenspeciaalzaak te hebben opent Jack Suykerbuyk nu ook een geheel nieuwe winkel in zitcomfort. Het was een moeilijk maar moedig besluit. Vanwege Corona werden winkels gesloten en durfde ondernemers geen risico’s meer te nemen, maar Jack Suykerbuyk besloot door te pakken en opende een nieuwe winkel. Die nu gevuld is met zo’n 90 relaxfauteuils, banken, eetkamerstoelen en tafels. Nieuwsgierig geworden? Op 12 november is er een Open dag op Burchtplein 82 in het winkelcentrum Etten-Leur. www.altijdlekkerslapen.nl

 

Speelgoedbeurs

10:00 | Wijkgebouw de Gong

Op de dag dat Sinterklaas met de boot aankomt in Nederland, wordt er in de Gong een speelgoedbeurs georganiseerd. Zaterdag 12 november is er de hele middag gelegenheid om speelgoed en kinderboeken aan te bieden en te kopen, voor uiteraard lage prijzen. Wil je speelgoed en/of kinderboeken verkopen? Tafels: Je kunt een tafel huren voor € 5,-. Afmeting: 80 bij 120 cm. Er zijn 30 tafels beschikbaar. Op = op! Aanmelding: Uitsluitend per mail aan penningmeester@grauwepolder.nl. Je kunt vanaf 8.30 uur terecht om je spullen klaar te zetten. Professionele verkoop is niet toegestaan. De verkoop begint om 10.00 uur. Wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur.


Muzikaal weekend

14:30 | De Linde

Wijkvereniging Centrum-Oost heeft een muzikaal weekend. Op zaterdag 12 november is in De Linde de presentatie van een nieuwe CD van het ensemble Viaggio uit Etten-Leur. Onder muzikale leiding van Piet van Tienen (accordeon) worden sfeervolle nummers gepresenteerd. De prachtige zangstemmen van Yvonne Frijters en Marijke van Hooff worden ook nog begeleid door violist/ gitarist Paul Hendriks. Vanaf 14.30 tot 16.30 uur. Toegang gratis. Zaal open vanaf 14.00 uur. Zondag 13 november is de inloopmiddag in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 tot 17.00 uur. De muziek wordt verzorgd door het gezelschap “’Trekdrop en de zuurtjes’.

 

Zondag 13 november

Bingo voor volwassenen

13:30 | Ut Praotuis

Zondag 13 november is het weer bingo voor volwassenen in Ut Praotuis. Met wederom geweldige prijzen in de vele ronden. Entree is gratis. Maar vol=vol. Kaartverkoop in de zaal. Aanvang 13.30, zaal open 13.00. Volgende bingo is op zondag 11 december.

 

Concert Trouwkerkje

15:00 | Trouwkerkje

Op zondag 13 november organiseert de Orgelkring Jacobus Zeemans weer een concert in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein in Etten-Leur. Aanvang 15.00 uur. Deze keer verwelkomen wij Niels de Klerk op het Zeemansorgel en Bruno Alonso Iglesias op saxofoon. De heren brengen een fraai programma waarin werken te beluisteren zullen zijn van onder andere G.F. Händel (Watermusic), J.S. Bach (enkele cantates), C.Huygens, J.Brahms, G.Böhm en een hobosonate van G.P. Telemann. Meer informatie vindt u op www.jacobuszeemans.nl onder de tab "Concerten”.