Woensdag 30 november

Samen Soepen

18:00 | De Linde

Woensdag 30 november om 18.00 uur Samen Soepen en Vla-flippen in Wijkgebouw de Linde. Activiteit voor iedereen die graag samen eet. Aanmelden via samensoepenel@gmail.com of 06-10688016.

 

Kerst Shopping

19:30 | Studio76

Lieve dames, hebben jullie ook zo’n probleem met kerst inkopen voor leuke cadeautjes en kleding Daar hebben wij natuurlijk aan gedacht. Wij hebben super leuke shop kramen uitgenodigd om bij onze ladiesnight te komen staan, voor iedereen wat wils. Dus kom gezellig langs voor shopping, entertainment, beauty en meer. Studio 76 Etten-Leur, Trivium 170, 4873 LP Etten-Leur.

 

Zaterdag 3 december

Nepalese markt

11:00 | 

Stichting Suvadra van de Etten-Leurse Joyce van Rijen verkoopt weer Nepalese spulletjes. Op zaterdag 3 december van elf tot vier uur aan de Binnenhof 11 te Etten-Leur. Suvadra is gespecialiseerd in het geven van educatieve en medische hulp aan lichamelijk gehandicapte kinderen in Nepal en heeft daarmee in de afgelopen jaren aantoonbare resultaten geboekt. Joyce van Rijen is in 2002 gestart als onderwijshulp in dat op vijf na armste land ter wereld en ze constateerde dat er veel verborgen leed was in gezinnen, waarin lichamelijk gehandicapten meestal aan hun trieste lot werden over gelaten. Suvadra heeft op de Binnenhof een informatie- en verkoopstand en heeft naast de inmiddels zeer populaire 1 euro cadeau-mogelijkheden ook nieuwe verkoopitems in de kraam. Het zijn de door Joyce van Rijen uit Nepal meegebrachte bijzondere artikelen, die het hebben meer dan waard zijn.


Zondag 4 december

Concert trouwkerkje

15:00 | Trouwkerkje

Op zondag 4 december organiseert de Orgelkring Jacobus Zeemans het laatste concert van dit jaar. Dit keer is het Caleidos Ensemble, bestaande uit Rob Nederlof (orgel en klavecimbel), Lex Bergink (hobo) en Wilke te Brummelstroete (mezzo-sopraan) weer te gast in Etten-Leur. Overigens wel met een kleine wijziging. Wilke te Brummelstroete kan er helaas niet bij zijn, voor haar wordt een vervangster gezocht. Het thema van het concert is het jaar 1685 waarin bekende componisten als J.S.Bach, G.F.Händel en D.Scarlatti zijn geboren. Hun muziek zal vooral centraal staan. Het concert vindt op 4 december plaats in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein te Etten-Leur. Aanvang 15.00 uur. Meer informatie: www.jacobuszeemans.nl (onder de tab "Concerten”) en/of op onze Facebookpagina.