Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen: Er zijn deze week geen vieringen.

H. Cornelius Achtmaal
Zaterdag 8 januari: 14.00u Voorganger pastor Johan Driessens. Er worden 2 collectes gehouden. De tweede is een caritascollecte t.b.v. de noden in eigen parochie. Misintenties: o.o. Adriaensen-van Laerhoven; jgt. Tinus van Hasselt; verj. Riet Hereijgers-Poppelaars; o.o. Dictus-Elst. Er zijn 50 zitplaatsen. Graag een mondkapje op totdat u op uw plaats zit. Ook uw handen ontsmetten bij binnenkomst.
Dinsdag 11 januari: 9.00u Woord- en communie viering, voorganger pastor Wim van Reen. Bent u in het weekend niet in staat om naar de viering te komen, nodigen wij u uit om op dinsdag de viering bij te wonen.
Kerk schoonmaken 10 januari: groep 5.

H. Willibrordus Klein Zundert
Mededeling: Vieringen zijn toegankelijk voor maximaal 50 personen. Graag reserveren via kerkkleinzundert@live.nl.
Zaterdag 8 januari: Geen viering.
Woensdag 12 januari: 9.00u Bidden van rozenhoedje met aansluitend Woord- en Communieviering. Voorganger pastor J. van Steenoven.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Reserveren bij C. Backx tel. 076-5973779 of via www.parochieheilige3eenheid.nl. Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.
Donderdag 6 januari: 9.00u geen viering; 10.30u uitvaartdienst Jan Vergauwen.
Zaterdag 8 januari 19.00u: Eucharistieviering. Voorganger Pastor Driessens. Intenties: Greetje Boon-Loon e.v. Albert Boon; jgt. Marcel Vriends.
Woensdag 12 januari 10.00u: Woord- en Communieviering Gilde St. Jan. Voorganger Diaken v. Steenoven.
Donderdag 13 januari 9.00u: Woord- en Communieviering. Voorganger Pastor v. Reen.
Overleden: Op 2 januari is Jan Vergauwen (97 jaar) e.v. M. Vergauwen-Baelemans, overleden. Voor hem wordt op donderdag 6 januari om 10.30u de uitvaartdienst gehouden, waarna hij te ruste wordt gelegd op onze begraafplaats.

H. Trudo Zundert
Zondag 9 januari: 11.00u Doop van de Heer. Eucharistieviering met als voorganger pastoor H. v. Geel. Caritascollecte is bestemd voor de Noden in de eigen parochie.
Overleden: Petrus Johanna Aarts in de leeftijd van 67 jaar. Op 30 december was de plechtige uitvaart in onze Trudokerk, waarna de begrafenis volgde op het parochiekerkhof. Moge Piet Aarts in vrede zijn.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje: Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl. Eredienst: Zondag 9 januari is Ds. G.de Weert onze voorganger. Dhr. P. Guis is de organist. Voor de kinderen is er de kindernevendienst. U kunt via pk-zundert.nl live meekijken en luisteren naar de kerkdiensten. Door de lockdown zijn er verscherpte maatregelen en vragen wij u vooraf aan te melden voor de kerkdiensten bij onze koster tel: 5974327.

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia': Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst oppas voor kinderen 0-4 jaar en kindernevendienst voor kinderen 4-10 jaar. Zondag 9 januari 10.00 u. ds. H. van Winkelhoff.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef
Zaterdag 8 januari: 10.00u Eucharistieviering, feest van de Moeder Gods Maria. Wij bidden voor Rietje De Bruyn v.d. Riet e.v. Bert de Bruyn; 17.30u Geen viering. Zondag 9 januari: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Harrie Verheyen en Maria Boudewijns, namens buren Moleneind. Lees op website: De geschenken voor Jezus. Verslag en foto's kerstvieringen: www.parochiemeerseldreef.be.[n]