Femke van den Bemd en Edwin Kil hebben al plannen om nog meer tatoeages te laten zetten.
Femke van den Bemd en Edwin Kil hebben al plannen om nog meer tatoeages te laten zetten. Foto: Tess Mutsters

‘Tatoeage dahlia benadrukt liefde voor elkaar en Corso Zundert’

Door: Tess Mutsters Algemeen

ZUNDERT - Drie weken geleden lieten Femke van den Bend en Edwin Kil hun eerste tatoeage zetten. Het werd een dahlia, om hun relatie te benadrukken. Bij beiden staat de bloem op de linker onderarm getatoeëerd.

“We zijn eigenlijk niet echt corsobouwers, maar we gaan wel ieder jaar kijken en zo hebben we elkaar jaren geleden op corsomaandag ontmoet,” vertelt Femke. “We wilden graag een tatoeage van ons, maar ik wilde geen namen, omdat een relatie toch fout kan gaan,” legt Edwin uit. “Een dahlia leek de perfecte keuze, we wonen immers allebei in Zundert en corsomaandag is toch een beetje onze dag geworden. Een vriendin van mij had net Little Ink Studio opgericht, waarmee ze wilde gaan tatoeëren. Ik vond het hartstikke leuk om die tatoeage dan door haar te laten zetten,” vertelt Femke. “Een dahlia staat ook voor wilde en kracht en met een dahlia zou je iemand voor altijd de jouwe kunnen maken,” vertelt Edwin.

Verslavend

Voor allebei was het de eerste tatoeage. “Het werkt wel verslavend, hoor,” lacht Edwin. Allebei hebben ze al plannen om nog meer tatoeages te laten plaatsen, al zijn het nu alleen nog maar ideeën. Femke is visagiste en denkt daarom over tatoeages in dat thema. “Toen we de dahlia lieten zetten, heb ik ook meteen een tatoeage voor mijn opa en oma laten zetten,” vertelt ze. “Ik zou graag nog wat tatoeages van mijn interesses willen, ik houd bijvoorbeeld van de racesport. Daarbij heb ik twee kinderen waar ik graag een tatoeage van zou willen,” laat Edwin weten.