groep jazzdance 4
groep jazzdance 4 Foto: ouder jazzdance 4

Samen Sterk Rijsbergen is op zoek naar jou

RIJSBERGEN - Samen Sterk Rijsbergen is een gezellige sportvereniging. Er worden diverse sporten aangeboden zoals, dansen, gymmen, freerunning, springen en turnen.


Op een leuke sportieve manier bezig zijn staat bij onze vereniging centraal. Onze leiding is erg betrokken bij de sport gerelateerde als individule groei van het kind. Naast de trainingen worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse demo-dag, dansdag, kampweekend en 3-uitje.

De afdeling dans biedt verschillende dansstylen aan in de groepen jazzdance en streetdance. Kinderen die voor de zomervakantie 4 jaar worden zijn al welkom bij de jazzdance. De kinderen leren op zaterdagochtend de basisprinicpes van danspasjes, techniek, samenwerken, inlevingsvermogen en dansoefeningen. Bij de allerkleinsten wordt door middel van dansspelletjes dit allemaal meegenomen in de lessen. De afdeling jazz bestaat uit 4 groepen waaronder ook een groep Middelbaar.

De streetdance afdeling bestaat uit 2 groepen, waarvan ook een middelbare groep.Tijdens de streetdance lessen, vanaf 8 jaar, op woensdagavond wordt er meer gefocust op stoere, strakke en snelle dansbewegngen.

Lijkt het je leuk om ook een keer een proefles te komen nemen, dat kan natuurlijk altijd door een proefles aan te vragen op onze website van de vereniging: www.samensterkrijsbergen.nl

Onze dansafdeling jazz is ook op zoek naar een vrolijke sportieve dansjuf die met de oudste meidengroep jazz 4 (15-16 jaar) de uitdaging wil aangaan om samen een gezellig uurtje te dansen. Ben jij degene die dit wel ziet zitten, neem dan gezellig even contact op met danscoordinatie@samensterkrijsbergen.nl.[n]