Prins Luudje en Pliesie Mike bieden je graag een carnavalskrant aan
Prins Luudje en Pliesie Mike bieden je graag een carnavalskrant aan Foto: Bart de Vries

De Banaonblussers komen naar je toe

Sport en vereniging

ZUNDERT - Na afgelopen zaterdag al een warming-up te hebben gedraaid in Klein Zundert en bij Albert Heijn Zundert, staat CV De Banaonblussers nu in de startblokken om ook de rest van Zundert op te vrolijken met een carnavalskrantje.

Op zaterdag 19 februari trekken we door de bebouwde kom van het dorp om het Banaoneblad huis aan huis aan te bieden. En die krant is, omdat er vorig jaar geen is uitgebracht, dit keer extra dik! Zelfs voor de niet-carnavallers onder ons een echte must read. Met een vrijwillige bijdrage in ruil voor onze krant zijn we enorm blij, want daarmee kunnen we hele mooie dingen doen zoals het aanbieden van fruitmanden aan de ouderen in de Willaert.

Ook zijn Prins Luudje en Pliesie Mike aanstaande zaterdag van 9.30u tot 10.30u met hun krantenstandje te vinden op het terrein van Moerse Boys en van 11.00u tot 12.00u bij VV Zundert. Dat is helemaal makkelijk een carnavalskrant scoren! Dus tot snel en houd onze Facebook- en Instagrampagina’s in de gaten voor alle ontwikkelingen rondom het feestprogramma. Alaaf!