Programma 2022.
Programma 2022. Foto: CV de Aopelaanders

Programma carnaval 2022 CV de Aopelaanders

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Vrijdag 25 februari starten we net als normaal op de basisschool en eindigen we ‘s avonds in de kerk voor een carnavalsviering.

Zaterdag: Vossenjacht voor Gataopkes

Ondanks dat de kinderoptocht niet door gaat, willen we natuurlijk wel dat jullie alsnog in jullie gekste pakje de straat op gaan tijdens carnaval. Daarom zal op zaterdagmiddag met carnaval de vossenjacht plaatsvinden! Om 13:00u staat Prins Jan-Knillis I op het Lindekensplein op jullie te wachten waar jullie de route op kunnen halen (ca. 3 km). Op verschillende plekken langs de route zullen de hofdames, nar, pliessie en de raadsleden staan waar jullie een klein spelletje kunnen doen. Bij dit spelletje kan je een letter verdienen. Aan het eind van de tocht kan je met deze letters een zin vormen. Er vallen natuurlijk ook weer prijsjes te winnen! We hopen jullie daar allemaal te zien en gaan er een super leuke, carnavaleske middag van maken!

Zondag: De Elluf Aopetocht

Ter vervanging van de grote optocht zal dit jaar de elluf aopetocht plaatsvinden! Deze tocht zal langs mooie versierde huizen en straten gaan en natuurlijk ook langs verschillende cafés! Hij is dus voor jong en oud bedoeld, waarbij je de lokale horeca tegelijkertijd een beetje kan steunen. We hopen de straten gekleurd te zien door de gekste pakken die jullie aan hebben en natuurlijk door de versierde huizen en straten!

De invulling voor de maandag en dinsdag zijn onder voorbehoud, maar de lampionnenoptocht en de afsluiting staat sowieso al vast. Meer info volgt snel op onze socials.