Rick van den Heijkant van Albert Heijn Zundert.
Rick van den Heijkant van Albert Heijn Zundert. FOTO ADDO SPRANGERS

Couponactie AH in Zundertse Bode nu al groot succes

ZUNDERT - De couponactie van Albert Heijn Zundert in de Zundertse Bode van afgelopen week, waarbij klanten met de coupon een gratis roombotertaartje ter waarde van 4,39 euro kunnen ophalen in de winkel, is beslist niet onopgemerkt gebleven. Sinds de start van de actie donderdag loopt het storm in de supermarkt.


DOOR ADDO SPRANGERS


“Het is een gekkenhuis,” zegt supermarktmanager Rick van den Heijkant. “Vanaf dag één stromen de coupons binnen.” Hij gunt zijn klanten het taartje echter van harte. “De actie is een geste naar onze klanten vanwege het ongemak dat zij hebben ondervonden van de inmiddels afgeronde eerste fase van onze verbouwing hier. Die verbouwing maakte dat tijdelijk niet al onze versproducten beschikbaar waren, terwijl er ook nog eens mensen met de verbouwing bezig waren. Dat ongemak maken wij graag een beetje goed en hoe kun je dat beter doen door te zorgen voor een lekker appeltaartje bij de koffie?”


Gegarandeerd

Met een oplage van 9.700 exemplaren heeft de Zundertse Bode niet alleen een enorm bereik, het betekent ook dat er in theorie 9.700 coupons zijn in te wisselen. Volgens Rick van den Heijkant hoeft echter niemand bang te zijn om achter het net te vissen. “Iedereen die de coupon komt inleveren, krijgt gegarandeerd een taartje. We zijn trots op onze producten en laten onze klanten er graag van meegenieten.” De actie is voorlopig nog niet voorbij. Tot en met zondag 20 februari kan iedereen met de coupon uit de Zundertse Bode een gratis appeltaartje komen ophalen bij Albert Heijn Zundert.