Een moment tijdens een wedstrijd in de sporthal
Een moment tijdens een wedstrijd in de sporthal Foto: Johan Tax

Winterkampioenschappen en Kring Zundert-OWB 2022

ZUNDERT - Voor het eerst worden de Winter Kampioenschappen kruisboog schieten van Kring Zundert, én de wedstrijd tegen de OWB (Onderlinge West Brabantse Bond) in één weekend georganiseerd. 


Vorig jaar werden vele wedstrijden afgelast vanwege de beperkingen door Corona. Hopelijke kunnen we hiermee het schietseizoen weer oppakken en de wedstrijden met een normaal programma doorlopen zonder hindernissen.


Weekend van 5 en 6 maart

Zaterdag 5 maart worden door een aantal vrijwilligers van alle kruisboog verenigingen de ongeveer 30 Mobiele Bondsbanen opgesteld in sporthal ’t Trefpunt te Rijsbergen. 

Zondag 6 maart zullen er de jaarlijkse Winterkampioenschappen gehouden worden en aansluitend, voor het eerst ook, de wedstrijd Kring Zundert-OWB. 


Start schietseizoen

Het is tevens de start van het nieuwe schietseizoen van de Kruisboog op de discipline 20 meter. 

Er worden weer veel schutters verwacht en voor een aantal van hen zal het weer een eerste wedstrijd zijn sinds de beperkingen. 

Het is altijd mooi om zo’n wedstrijd te organiseren en bezoekers zijn welkom om de sfeer te proeven van het kruisboog schieten. 


Strak programma

Voor de schutters, jullie krijgen bericht van uw wedstrijdleider hoe laat je verwacht worden om te schieten, want er wordt een strak programma gehanteerd om gezamenlijk aan de bak te gaan. 

Iedere deelnemer wordt langs deze weg succes gewenst en dat het weer een mooie en sportieve strijd mag worden.[n]