Wernhout benut kansen niet en speelt gelijk bij Vivoo

WERNHOUT - 13 februari: Vivoo 1-Wernhout 1 1-1 (1-0). In Huijbergen kende Wernhout tegen Vivoo een valse start. De gastheren profiteerden al in de 2e minuut van een fout in de Wernhoutse achterhoede en konden vanaf 35 meter de bal in het lege doel schieten, 1-0.

Na de snelle openingsgoal nam Wernhout al snel de regie van de wedstrijd in handen, wat resulteerde in een vijftal kansen in tien minuten.

In de 11e minuut zette Hein voor op Maikel die vanaf een meter of tien te hoog mikte.

Een paar minuten later werd een kopbal van Maikel, op aangeven van Mathieu,  gepakt door de Vivoo-doelman. Twee pogingen van dichtbij door Jurre werden evenzoveel keer geblokt door de Vivoo verdediging.

In de 22e minuut nog een kans voor Vivoo, Carlo redt op een laag en hard schot onder in de korte hoek. Na een half uur de 3e kans voor Vivoo maar deze poging gaat naast.

In de slotfase van de eerste helft komt Vivoo nog een paar keer goed weg. Kort voor rust een goede voorzet van Jurre, Maikel schiet bij de eerste paal net naast. En in de 44e minuut wordt een Wernhoutse treffer van Hein afgekeurd wegens buitenspel.

Na de thee start Wernhout goed en komt het in de 51e minuut langszij. Maikel draait met zijn aanname goed weg bij zijn tegenstander en schiet vanaf rand zestien bekeken raak, 1-1.

In de 61e minuut een mooie aanval via Marvin en de invaller Max die rakelings overschiet vanaf de linkerkant.

Na 66 minuten haalt Vivoo een kopbal van Maikel uit een corner Thijs net voor de lijn nog weg en drie minuten later verdwijnt een schot van Hein net langs de verkeerde kant van de paal.

Vivoo komt nog een keer oog in oog met Carlo en die wint het duel met de Vivoo-spits.

Rond de 80e minuut kort achter elkaar drie kansen voor Wernhout, twee kansen voor Hein, waarbij de Vivoo-keeper zijn ploeg met twee reddingen in de wedstrijd houdt en een kopbal van Maikel die via de lat over gaat.

Vijf minuten voor tijd wederom een redding van de Huijbergense sluitpost op een schot van Davey.

De gelijke stand blijft op het bord staan, Wernhout heeft er alles aan gedaan om de winnende te forceren maar in de afronding zat het vandaag niet echt mee.