Weer verschuivingen in programma v.v. Zundert

ZUNDERT - Het competitieverloop is grillig. Ook het programma is aan voortdurende aanpassingen onderhevig. De geplande thuiswedstrijd tegen Philippine van zondag 27 februari is verschoven. In overleg met de tegenstander is de wedstrijd uit het weekend van Carnaval en wintersport gehaald. Er wordt nu op donderdag 24 februari om 20.00 in Philippine gespeeld. De thuiswedstrijd staat nu op zondag 24 april op de rol. 


Voor het meest actuele programma check voetbal.nl of op de website bij programma. 

Maar eerst aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen Clinge. Aftrap 14.30 uur. 

Voor eventuele maatregelen check de website, want die zijn bij het opstellen van dit artikel nog niet bekend. 


Verkoop v.v. Zundert chocolade 

Het ziet er naar uit dat we ons jubileum toch kunnen gaan vieren. We houden natuurlijk nog een slag om de arm, maar gaan in ieder geval volle bak door met de voorbereiding van gezellige festiviteiten! We hopen op korte termijn meer over het programma te kunnen communiceren. We kunnen gelukkig weer voetballen en ook de kantine is open. Mede door de Corona maatregelen hebben we veel misgelopen. Veel wedstrijden, veel kantineplezier en dus helaas ook veel inkomsten. Maar natuurlijk gaan we dit oplossen. De komende weken zullen we een sprintje trekken met het verkopen van heerlijke doosjes chocolade. De doosjes zijn verkrijgbaar in de kantine, maar we komen ook naar u toe. De komende 2 zaterdagen gaan onze jeugdspelers proberen zoveel mogelijk doosjes te verkopen. U kunt zowel contant als met een QR code betalen. Reserveer alvast een paar doosjes bij een van onze jeugdspelers zodat u niet achter het net vist.


Damesevenement 

Op 27 mei tijdens de jubileumweek van v.v. Zundert is het de dag van de dames. Een leuk sportief 7 tegen 7 toernooi gevolgd door een gezellige feestavond. Want dat kun je wel aan onze dames overlaten. En het mooie is, iedereen is welkom om mee te feesten. Om echt uit te pakken, zijn er al wilde plannen. Hierover later meer. Komende zondag starten we met de warming op. Er hangen 1.000 enveloppen in de kantine, met daarin diverse prijzen. Wat er in zit? Ja, daar kun je alleen achter komen door deze te kopen.[n]