Strijdend VVR komt tekort tegen Victoria '03

RIJSBERGEN - Na wederom een afgelasting vorige week, door coronagevallen bij Steen, stond de thuiswedstrijd tegen Victoria op het programma.

Ook bij ons weer wat corona gevallen. Tijn Bruins in isolatie en Joris van Ham kon net op tijd weer aansluiten. Met ook wat blessures, dus niet helemaal compleet, was de wil echter wel enorm aanwezig om de 3 punten in Rijsbergen te houden. VVR begon ook goed en hoewel het veld goed voetbal niet toeliet werd er hard gewerkt door de blauw witten. De eerste dertig minuten konden we het Victoria erg lastig maken en waren er van beide kanten wat kleine mogelijkheden. In de 35ste minuut een voorzet van rechts van Sven Roelands die Tobias Bas kon bereiken en Tobias kopte de bal achter de keeper. 1-0. Helaas ook deze voorsprong van korte duur. Nog geen 1 minuut later werd er niet goed gecommuniceerd in de laatste linie van VVR. Keeper Bram en verdediger Roy liepen elkaar in de weg en spits van Victoria Jari Voeten kon de bal oppakken en scoren. 1-1. In de 38ste minuut wederom fouten in de verdediging van VVR en de 1-2 stond op het scorebord. Binnen 2 minuten van een voorsprong naar een achterstand. Rust. Zeker in de 2de helft veel strijd geleverd en geprobeerd de aansluittreffer te maken. Dit is niet gelukt en ook Victoria kon de laatste 45 minuten, ondanks mogelijkheden de score niet uitbreiden. Het bleef spannend in Rijsbergen maar na 90 minuten stond de 1-2 er nog steeds. As donderdag 17 februari om 20.00 uur komt directe concurrent Steen naar Rijsbergen. Het zou voor iedereen een opsteker zijn deze winnend af te sluiten. Met dezelfde inzet en motivatie moet dit mogelijk zijn.[n]