Clubkampioen J. van Aert.
Clubkampioen J. van Aert. Foto: G. v. Hassel

Uitslag clubkampioenschap RTC Zundert bekend

Sport en vereniging

ZUNDERT - De weergoden zijn ons in 2022 nog niet gunstig gezind. Vorige zondag was het nog enigszins gunstig zodat de bijna voltallige A ploeg nog een laatste keer een onderlinge rit hebben gereden richting de Kogelvanger onder Etten Leur. 

Voor de wegrit was er minieme belangstelling zodat de B en C groep gezamenlijk een rit gereden hebben richting Huijbergen. Afgelopen zondag daarentegen is iedereen wijselijk thuis gebleven.

Algemene ledenvergadering

Wat wel positief is dat we de Algemene Ledenvergadering op vrijdag konden laten doorgaan. Tijdsens deze vergadering, welke goed werd bezocht, werd er een bestuursverkiezing gehouden omdat K. Jacobs en R. Wirix aftredend waren en zij zich niet herkiesbaar hadden gesteld.  Niet iedereen was enthousiast om de vacatures op te vullen. Alleen C. Oostvogels was bereid om zitting te nemen in het bestuur. Verder werden de datums vastgesteld voor de doordeweekse grote clubritten. Ook werd een nieuwe shirtsponsor voorgesteld. Waar velen al lang hadden op gewacht werd de uitslag bekendgemaakt van het clubkampioenschap 2021, wat als tempoproef werd verreden en waarbij elke seconde die men te veel of te weinig over het te verrijden traject had gereden een strafpunt opleverde. 

De uitslag van de eerste 5 was als volgt: 1e Johan van Aert met 98 strafpunten; 2e Will Hereijgers met 118 strafpunten; 3e gelijk: G. van Hassen en A. Woestenberg met 130 strafpunten; 5e J. Willemsen met 134 strafpunten.

Programma

Op Carnavalszondag rekenen we op beter weer zodat de laatste winterrit voor de opening van het nieuwe seizoen op 6 maart een groot aantal leden weer de weg op kunnen. Vertrek voor deze ritten om 09.00 uur vanaf De Valk in Wernhout.