VV Zundert speelt écht in Philippine donderdag

ZUNDERT - Geprobeerd wordt om uit te leggen hoe het zit met de wedstrijden tegen Philippine en het planningssysteem van de KNVB. 


We kunnen met speeldata, aanvangsdata en speelplaats schuiven, maar niet met de naam van de wedstrijd. We hebben het moment van spelen nu omgeruild. We spelen eerst uit in Philippine op donderdag 24 februari om 20.00 uur. Op zondag 24 april thuis tegen deze Zeeuwse tegenstander.

Echter in het schema is het  omgekeerd, waardoor we donderdag 24 februari onze thuiswedstrijd afwerken op sportpark Bermpje in Philippine. Dus nogmaals we spelen donderdag écht uit! Kom onze mannen steunen bij deze lastige wedstrijd in Zeeuws Vlaanderen. Het is echt aanhaken of afhaken.


VV Zundert chocolade

De verkoop van de jubileumchocolade is spectaculair hard gegaan. Er is nog een beperkt aantal doosjes beschikbaar. We zullen deze de komende weken in de kantine verkopen. Er zijn al mensen die een tweede aankoop gedaan hebben omdat ze zo lekker zijn. Dus ben er snel bij, anders pak je mis. De doosjes zijn verkrijgbaar in de kantine, u kunt zowel contant als met een QR code betalen.


Carnaval voor de jongste jeugd

Woensdag 23 februari gaat de jeugd van v.v. Zundert carnaval vieren in de kantine. Vanaf 17:30 zijn alle jongens en meisjes van de JO7 tot en met JO12 welkom in de kantine. We gaan eerst een bodempje leggen door lekkere pannenkoeken te eten. Daarna zetten we de tafels en de stoelen aan de kant en gaan we lekker hossen tot 19.30 uur. Let maar op, dit is gewoon een intensieve training.[n]