Afbeelding
Foto:

Carnaval met CV
De Banaonblussers

ZUNDERT - It giet banaon! Zelden was een motto zo goed gekozen als dit jaar. Maar dat konden we destijds in november nog maar amper vermoeden. Gelukkig mogen we de komende week een bijna vertrouwd feestje vieren met alle grote en kleine Banaonblussers en Banaonblusserinnekes die hier, net als wij, al zolang op zitten te wachten.


Het programma ziet er een tikkie anders uit dan normaal, met zowel oude vertrouwde activiteiten en een paar gloednieuwe elementen. 



Feest voor
 iedereen!



BanaonAoze muziekbingo live
Nadat de Raad op vrijdag eerst de basisscholen en de Willaert heeft bezocht, staat ’s avonds een hele fijne muziekbingo op het programma in samenwerking met de Zaantaoze.
Vorig jaar, in moeilijkere tijden, hebben we deze BanaonAoze Bingo met veel succes online gespeeld. Dit jaar mogen we het samen met jullie LIVE vieren op twee locaties: in Het Wapen van Zundert en bij Café De Valk in Wernhout. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar bij deze cafés, dus haal er nog snel eentje en speel mee!


Kinderbal en klunen
Op zaterdag is het feest voor jong en oud. ’s Middags beginnen we om 14.00u met het Kleine Banaonblusserkesbal bij Het Wapen van Zundert. Voor hen zijn er leuke live acts geregeld.
En daarna is het vanaf 19.00u bal voor de grote carnavalsvierders met dj’s Vrieskist en Daan én optredens van Kèrel en Boot en Dubbel S zonder T.
De dag erna, op zondag 27 februari, gaan we - geheel in het carnavalsthema - klunen!
Een gezellige kroegentocht langs de Zundertse cafés waarbij het natuurlijk de bedoeling is dat je op elke locatie een stempeltje haalt.


Kluunkaart
Je gratis kluunkaart haal je tussen 12.00u en 14.00u bij Het Wapen van Zundert, het startpunt van de kluuntocht. Het wordt een barre tocht, maar samen kunnen we het!


De grens over
Ooit al eens carnaval gevierd in België?
Dan wordt dit je kans, want op maandag scheuren we na ons bezoek aan CV De Zaantaoze meteen de grens over om te proeven van het carnaval in Loenhout! En neem dat proeven maar letterlijk, want een van de tradities daar is onbeperkt wafels eten voor €5,-.
Honger zul je niet krijgen…


Kinderbal en Springfeest
Op dinsdag mogen de kleinste Banaonblussertjes nog een keer komen springen bij Het Wapen van Zundert op het Kinderbal vanaf 14.00u. En natuurlijk sluiten we carnaval in Banaonblussersrijk traditiegetrouw af met een springfeest voor de iets oudere Banaonblussers:
KarnaKnal bij Het Wapen van Zundert! Dit jaar met dj’s Mutilator, BaBa DJ Team en Daan.


It giet banaon!
Het hele programma en al het nieuws omtrent carnaval vind je ook op onze Facebook- en Instagrampagina's.
It giet banaon![n]