Lijsttrekker Rachel Oostvogels en runningmate Patrick Kok.
Lijsttrekker Rachel Oostvogels en runningmate Patrick Kok. FOTO WERNER PELLIS

VVD Zundert presenteert kandidatenlijst

Wij, de VVD Zundert, zijn er klaar voor! Onze gehele kandidatenlijst is definitief en maken we graag bekend. Ons programma richt zich daarnaast op een leefbare en veilige gemeente Zundert met als titel: ‘VVD voor ons Zundert’


De diverse club mensen die zich de komende vier jaar in gaan zetten voor dit programma is betrokken bij de gemeenschap, en heeft veel kennis en kunde op verschillende gebieden én ervaring in het besturen van de gemeente.

Om het identieke geluid vanuit elke dorpskern zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, vindt u op onze lijst verschillende mensen uit al die verschillende mooie kerkdorpen en het buitengebied.

De dorpskern Achtmaal wordt onder andere vertegenwoordigd door ons Rachel. Rachel Oostvogels is onze jonge, energieke lijsttrekker. Naast Rachel, zijn ook Johan Arnouts en Sharon Oostvogels vanuit de dorpskern Achtmaal te vinden op de lijst.

Rob Braspenning staat voor de dorpskern Wernhout. Deze specialist in Openbare Ruimte heeft naast een eigen adviesbureau een groot corsohart. Naast Rob zien we ook Bas Verheijen vanuit Wernhout op de lijst van de VVD Zundert terug.

Het Rijsbersgse vindt de vertegenwoordiging in Floor Vreijsen. Floor is een zeer ervaren, bevlogen en betrokken politicus. Samen met Cees Verwater, Piet Utens, Frank Clarijs en Teun van Dam heeft de dorpskern Rijsbergen een sterke afvaardiging.

De Dorpskern Klein Zundert levert ons een nieuw, maar ook vertrouwd gezicht. Nieuwkomer Werner Pellis, ondernemer en fanatiek corsobouwer, maakt zijn entree in de Zundertse politiek.  Een oude politieke bekende en oud VV Zundert voorzitter Fred Verheijen, is na een korte pauze terug van weggeweest. Ook zien we Jean Pierre van de Pijl op de lijst, een van onze afgevaardigden vanuit de sterkste economie van Zundert, de kwekerijsector.

Het Zundertse zal onder andere worden vertegenwoordigd door Gert-Jan Paulussen. Deze ondernemer en ervaren raadslid heeft zich, in de korte tijd dat hij voor de Zundertse VVD actief is, in dit team hervonden. 

Naast Gert-Jan zien we ook Gosia Herijgers voorbijkomen. Zij is de tweede verkiesbare vrouw op onze lijst én het eerste Poolse burgerlid in de gemeentepolitiek. 

Ook huidig raadslid Bas Arnouts, Arjan Bakx , Jack van Hassel en Eric van Dun versterken de kieslijst.

Onze lijstduwer, Patrick Kok, verdient ook een vermelding. 

Patrick heeft de afgelopen jaren samen met het college en de raad veel mooie dingen voor onze gemeente weten te realiseren waarvan de herinrichting van de Molenstraat en woningbouw in alle kernen misschien het meest duidelijk zichtbaar is. 

Ook het vitale buitengebied heeft zijn intrede gedaan door zijn inzet. 

Patrick is de runningmate van de lijsttrekker Rachel en daarmee beoogd wethouder voor de aankomende periode.

Waar we ook trots op is dat steeds meer vrouwen de weg naar onze partij hebben gevonden. 

Naast Rachel, Gosia en Sharon, wordt onze lijst versterkt door Femke Michielsen, Astrid van Strien-Cullens en Marrit Uijtdewilligen.

Wij zijn er klaar voor om onze talenten, kennis, ervaring en kunde in te zetten voor onze gemeente. 

Wij hopen op uw stem te mogen rekenen zodat we onze mooie gemeente Zundert nog mooier kunnen maken. [n]