Bankroof.
Bankroof. Foto: Charles van Campenhout

De Zundertse Komedie speelt ‘Bankroof’

Sport en vereniging

ZUNDERT - De laatste keer werd onze voorstelling net voor de première afgelast i.v.m. de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Twee jaar later zijn we er weer klaar voor!

De komende weken wordt er nog hard gewerkt om ons toneelstuk ‘Bankroof’ op de planken te brengen in onze eigen theaterloods aan de Laarakkerstraat in Zundert. De acteurs kunnen dankzij onze decorploeg al repeteren in het decor dat elke week weer meer decor wordt. Onze naaisters zwieren met lappen stof om zich heen en maken daarvan weer de mooiste creaties. Ook de aankleding van ons theater kunnen we met een gerust hart aan hen overlaten.
Wat gaat u in april zien? Zomer 1958. Aan de Mineapolis City Bank is een belachelijk dure diamant toevertrouwd. Een ontsnapte gevangene heeft zijn zinnen gezet op dit buitenkansje. Hij krijgt hulp van zijn ‘liefdevolle’ vriendin en de klusjes’man’. Met verkeerde identiteiten, extreem veel liefdesrelaties en verborgen agenda’s is geen enkele speler meer te vertrouwen. In een stad waar iedereen corrupt is, is het nog maar de vraag wie er met de diamant vandoor gaat?
We spelen op 22, 23, 24, 28, 29 en 30 april. Laarakkerstraat 3 in Zundert. Aanvang is steeds om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dezundertsekomedie.nl