Een gesprek tijdens een wandeling.
Een gesprek tijdens een wandeling. FOTO KBO-BRABANT

Wie heeft behoefte aan een goed gesprek?

WEST-BRABANT - In je eentje zitten piekeren, daar schiet je niets mee op. Daarom heeft KBO-Brabant in samenwerking met Brabantse seniorenvereniging 'Ons gesprek' ontwikkeld. 


Naarmate we ouder worden, speelt het verleden een steeds grotere rol. We vragen ons af wat we goed hebben gedaan en wat minder goed. We vinden het lastig nieuwe contacten te vinden. Of de relatie met de kinderen is moeizaam. We voelen ons dankbaar voor gebeurtenissen in ons leven. Ook kan er spijt of boosheid zijn.


KBO-Brabant
'Ons gesprek'


Kortom: we hebben zingevings- of levensvragen. Die kunnen moeilijk bespreekbaar en lastig zijn om mee om te gaan. Voor dergelijke vragen heeft KBO-Brabant i.s.m. de andere Brabantse seniorenverenigingen, ‘Ons Gesprek’ ontwikkeld.


Gesprek voor 50+
Een gesprek met een opgeleide en ervaren vrijwilliger, die zijn werk zorgvuldig en vertrouwelijk doet. Een gesprek van mens tot mens, dat thuis kan plaatsvinden of bijvoorbeeld bij een wandeling. De gesprekken brengen rust in hoofd en hart, omdat er zonder oordeel geluisterd wordt. Ruimte om te praten, gedachten te ordenen en nieuwe inzichten te ontwikkelen. De gesprekken worden gratis aangeboden en zijn voor alle 50-plussers in Noord-Brabant.


Contact opnemen
Hebt u behoefte aan een goed gesprek? Neem dan contact op met KBO-Brabant.
Bel KBO-Brabant tel 073-644 40 66 of email info@kbo-brabant.nl o.v.v. ‘Ons Gesprek'.[n]