Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 12 maart 19.00u: Eucharistieviering, presentatie viering Eerste Heilige Communicanten. Voorgangers pastoor H. v. Geel. Intenties: Jan Vermeeren verj, Christ Huybregts Naantje v. Meel-Hereijgers René Disseldorp Rens Tilborghs Jaan en Net Jacobs-Jochems Anna Maria Voorbraak-Geerts Harrie de Hoon Net Frijters-Jochems jgt. o.o. v.d. Linden-Verstraeten jgt. o.o. Martens-Docx Jan Dekkers jgt. o.o. de Hoon-Jochems Frans Daamen verj. Jef Mathijssen verj. Pedro Daamen H. Mis uit Dankbaarheid.

Woensdag 16 maart 14.00u: Woord- en Communieviering in het Rijserf.

Donderdag 17 maart 13.00u: Woord- en Communieviering t.g.v. de jaarvergadering van de KBO in de Koutershof. Voorganger diaken J. v. Steenoven.


H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 12 maart: geen viering.

Dinsdag 15 maart 9.00u: H. Eucharistieviering, voorganger pastoor Hans v. Geel.

Uit onze geloofsgemeenschap is op 78 jarige leeftijd Nelly Mertens echtgenote van Wim v. Nispen overleden. Maandag 7 maart is de uitvaart en begrafenis geweest in onze kerk.

Bent u in het weekend niet in staat om naar de viering te komen, nodigen wij u uit om op dinsdag de viering bij te wonen. Na de viering is er tijd voor een kopje koffie in de kerk.

Kerk schoonmaken: 21 maart groep 2.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 12 maart 17.00u: Eucharistieviering voorganger pastoor H. v. Geel. Intenties: jgt. Petronella de Beer e.v. Johannes Franciscus Hereijgers; jgt. o.o. Jochems-v.d. Broek; jgt. Louis Jochems; jgt. o.o. Kees de Bruijn en To de Bruijn-Jochems; jgt. To de Bruijn. Caritascollecte voor de landelijke Vastenactie. Opbrengst is bestemd voor Sossah. Voor de noodstroomvoorzieningen voor het Sint Anthony’s Hospital in Dzodze, Ghana.

Woensdag 16 maart 9.00u: bidden van het rozenhoedje en Woord- en Communieviering.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Zaterdag 12 maart: Geen viering.

Donderdag 17 maart 9.00u: Woord- en communieviering.

H. Trudo Zundert

Zondag 13 maart 11.00u: Presentatieviering E.H. Communicanten. Eucharistieviering, voorganger pastoor H. v. Geel. Intenties: jgt. Cornelia Meeuwissen-v. Dun; o.o. Jan Goossens-Wies Goossens-v.d. Kloot. Tweede collecte voor het doel van de vastenactie: Stichting SOSSAH, dit is een organisatie die in Ghana onvoorwaardelijke steun biedt aan het ziekenhuis van Dzodze in de Volta Regio en aan de kwetsbare, arme, kinderrijke boerengezinnen.


Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 13 maart, de tweede zondag van de Veertigdagentijd, is Ds. A.P. Vlieger onze voorganger.  De organist is dhr. P. Guis. Voor de kinderen is er kindernevendienst. U kunt in deze Veertigdagentijd elke zondag levensmiddelen geven voor de Voedselbank. U kunt de website raadplegen, www.pk-zundert.nl en luisteren en live meekijken via de www.kerkomroep.nl

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia'

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst is er oppas voor de kinderen van 0-4 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van 4-10 jaar. Zondag 13 maart 10.00u: ds. W. van der Veer.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack, tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Vieringen: op weekdagen 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Tweede weekend in de veertigdagentijd. Zaterdag 12 maart: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 13 maart: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Adriaan Boeren, voor de zielen op weg naar de hemel, voor Rietje de Bruyn Vande Riet, e.v. Bert de Bruyn, voor Hendri Christianen en Theresia Jespers, voor Jeanne Brosens en Jos Martens (jgt.), voor Gerrit Koenen en voor Truus Peeters.

Het was eerste communiecatechese: Twee stapjes uit het boekje samen deze keer. Tot onze grote verwondering stond dit voor onze kinderen gelijk aan dubbel zoveel enthousiasme. Eerst ontdekken wat er allemaal aan verscheidenheid schuilgaat in een stukje brood en daarna doorhebben dat het daarom juist is, dat Jezus ook brood gebruikt op het laatste avondmaal…..Leest u verder op www.parochiemeerseldreef.be.

De Bonenpikkers op bezoek: Op zondag 27 februari in de mis van 10.30u kwam de carnavalsvereniging 'De Bonenpikkers' uit Chaam met ons meevieren. Leest u verder op www.parochiemeerseldreef.be.[n]