ACHTMAAL - Op een zonnig sportpark aan de Buntweg heeft Achtmaal wederom prima zaken gedaan in 4B.

Achtmaal speelde deze middag niet groots, maar had weinig te duchten van Vivoo.

Net als vorige week klaarde Achtmaal de klus al voor de theepauze.

Hattrick
Achtmaal begon sterk aan de wedstrijd, het drong Vivoo gelijk terug op eigen helft. Echter was Achtmaal slordig aan de bal.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Stijn, zijn inzet ging echter naast. Net toen Vivoo wat beter in de wedstrijd kwam, sloeg Achtmaal toe. Jacky wist Roel te bereiken, zijn schot werd van richting veranderd waardoor de bal tergend langzaam in de hoek rolde: 1-0!

De wedstrijd speelde zich daarna af op het middenveld, Achtmaal nam wat gas terug.

Tot in de 35e minuut toen Achtmaal een corner kreeg en Roel die in een keer binnen draaide: 2-0!

Nog voor de rust besliste Achtmaal de wedstrijd een prima aanval kwam terecht bij Nick, die op zijn beurt Roel wegstuurde en de Achtmaalse goalgetter punterde de 3-0 binnen! Een loepzuivere hattrick!

Wonderschone doelpunten
Achtmaal begon slap aan de 2e helft, Vivoo was veelvuldig op de helft van Achtmaal te vinden. Toch is Vivoo in de gehele 2e helft niet in de buurt geweest bij het Achtmaalse doel.

Achtmaal maakte in de 58e minuut echter een fantastische goal.

Axel onderschepte de bal, hij stuurde Nick weg die met een mooie aanname zijn directe tegenstander direct kwijt was, zijn voorzet op Roel was op maat die op zijn beurt de bal panklaar leg voor Jacky die hier wel raad mee wist: 4-0!

De wedstrijd kabbelde wat voort en in de 75e minuut snelde Roel weer eens langs zijn directe tegenstander en schoot onhoudbaar binnen: 5-0!

Donderdag komt NSV op bezoek

Programma

Komende donderdag staat er al weer een wedstrijd op het programma voor de ploeg van Cees van Beers, NSV komt dat op bezoek.

Wint Achtmaal deze wedstrijd sluit het weer aan in de top 5. Een mooi streven! Tot donderdag![n]