Woensdag 9 maart

Buurtsportcoach Zundert houdt training valpreventie

10:30 | Levenslust

Buurtsportcoach Zundert organiseert vanaf woensdag 9 maart van 10.30 tot 11.30 uur de trainingen ‘Valpreventie’ in Levenlust Klein-Zundert. Tijdens deze acht weken durende cursus wordt aandacht besteed aan balans, stabiliteit, zelfvertrouwen en houding. Ook krijgt men tips om weer een stuk steviger op de benen te staan. Dit alles om een valongeluk zo klein mogelijk te maken. Daarbij wordt ook een manier aangeleerd om weer op te staan na een val. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met beweegcoach Menno via 06-21381955 of via info@buurtsportcoachzundert.nl.

 

Buurten met de Bijbel in ‘veertigdagentijd’

14:00 | Van Goghkerkje

Woensdag 2 maart is het Aswoensdag, naar de traditie van de Kerk het begin van ‘de veertigdagentijd’ en de vastentijd. Veertigdagentijd is de voorbereidingstijd op weg naar Pasen. We gaan in het van Goghkerkje in Zundert zes woensdagmiddagen op weg met Bijbelverhalen uit de Veertigdagentijd. Als u mee wilt Buurten, er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers, dan kunt u zich aanmelden via buurtenmetdebijbel@gmail.com. De begeleiding van het Buurten is in handen van dominee Hans van Winkelhoff, dominee André Vlieger en pastor Wim van Reen. De bijeenkomsten zijn op 9, 16, 23 en 30 maart en op 6 en 13 april., telkens van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur. U vindt het van Goghkerkje aan het Vincent van Goghplein 1, 4881 DG Zundert.

 

Zondag 13 maart

Expositie ‘Zonder dorst... zijn we nergens’

14:00 | Museum de Weeghreyse

Tot en met 26 juni is er een expositie “Zonder dorst... .zijn we nergens” te zien verzorgd door Arjan Bakx, Ad van Hassel. Een tentoonstelling Bier & Drank geschiedenis Regio Zundert/Rijsbergen van ca. 1600 tot heden. Niet allen brouwerijhistorie maar ook straatbeelden, bedrijven, kasteleins, bottelaars, drankenhandels, groot aantal voorwerpen. Na bezoek tentoonstelling is er zelfs de mogelijkheid tot een heuse proeverij bij enkele café’s in Zundert. Hiervoor zijn bonnen te koop in museum. Museum de Weeghreyse geopend zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak, Markt 23 te Zundert.

 

Dinsdag 15 maart

Jaarvergadering Actieve Vrouwen Achtmaal

19:30 | Dorpshuis de Nachtegaal

De opening van het nieuwe jaar alleen wat later dan nor maal, tijdens de jaarvergadering komen activiteiten- en jaarverslag, goede doel voorstel, huldiging jubilaris aan bod. Daarna zal Kim van Dijck leefstijlcoach in Zundert bij Active Lifestyle Club een presentatie houden over gezond en fit ouder worden. Aanvang 19.30 uur in dorpshuis “De Nachtegaal”

 

Woensdag 16 maart

D’n Vrouwenbond Wernhout naar musical

20:00 | 

Op 16 maart gaat D’n Vrouwenbond Wernhout om 20.00 uur naar de musical “Hij gelooft in mij” over Andre Hazes. Dit bij het Chassé in Breda. Graag voor 14 februari opgeven bij je wijkleidster.