poster
poster Foto: ad van kalmthout

Eerste voorjaarsconcert van Benegrenska

ACHTMAAL - Zondag 13 maart voorjaarsconcert van Benegrenska in Zaal de Toekomst, Pastoor de Bakkerstraat 19 te Achtmaal.


13.30 uur Benegrenska 

Benegrenska is een blaaskapel, gespecialiseerd in Moravische, Boheemse en Egerländer muziek. Onder leiding van Kapelmeester Gerard Peeters is Benegrenska in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd orkest in de wereld van de blaaskapellen. Ook wij hebben moeten leren omgaan met de beperkingen door Corona en zijn nu druk bezig de draad weer op te pakken.


15.30 uur Die Roseländer Musikanten

Die Roseländer Musikanten zijn in 1965 opgericht en in al die 57 jaren zijn zij trouw gebleven aan de Egerländer muziek.  Maar als dat aan de orde is, maken de elf muzikanten graag een muzikaal uitstapje naar de Duitse muziek, Oberkraïner muziek of gewoon lekkere Nederlandse feestmuziek. De Stimmungskapel heeft veel optredens verzorgd in binnen- en buitenland, zoals België, Duitsland, Engeland, Eiland Man en Ierland, maar blijft tegenwoordig wat dichter bij huis, om onder de muzikale leiding van Corné Heijnen zich te laten horen.


Informatie

Zaal de Toekomst, Pastoor de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Gratis Entree, zaal open 13.00 uur.

Wij willen iedereen graag een vaste zitplaats aanbieden ivm veiligheid corona. Reserveer uw zitplaats door te mailen naar ad@benegrenska.eu  Dit is niet verplicht maar we moeten voorzichtig blijven!!

Voor meer informatie: www.benegrenske.eu en FB Benegrenska. Tel. 06-41105131.[n]