Agmaols Cabaret en Mauwers
Agmaols Cabaret en Mauwers Foto: Anita van Nispen

Carnaval 2.8X een unieke samenwerking in Achtmaal

Sport en vereniging

ACHTMAAL - Wegens de bekende omstandigheden was het voor de Mauwers en het Agmaols Cabaret niet mogelijk een programma te maken zoals jullie dit gewend zijn. Waarom proberen we er niet op een later moment er samen een leuke gezellig middag/avond van te maken? Het plan was geboren.

Boerenkapel de Ezels en natuurlijk CV De Goudpoepers vonden het een goed plan en wilden graag hun medewerking verlenen. We gaan dit jaar voor een speciale editie; Mauwen, Cabaret en Ezel Muziek. 

Mauwen, cabaret en muziek

Op 25 en 26 maart is het zover en zal het MFA omgetoverd worden tot een gezellig theater en feestzaal. De bedoeling van deze avonden en middag is een beetje mauwen, een beetje cabaret, een beetje muziek en natuurlijk alle tijd om weer eens gezellig bij te buurten. 

Wij kijken uit naar deze voorstellingen zowel de Mauwers als het Agmaols Cabaret trekken toch doorgaans wel ander publiek, dat is wel spannend voor ons, maar ook zeer zeker een mooie uitdaging. Een gedeelte van opbrengst van deze avonden zal ten goede komen aan het uitstapje voor de mindervaliden van Achtmaal. Een uitstapje dat elk jaar door CV De Goudpoepers wordt georganiseerd. 

Geweldig spektakel

Zaterdagmiddag 26 maart zal het programma gepresenteerd worden aan de Achtmaalse ouderen, zoals gebruikelijk wordt dit aangeboden door CV De Goudpoepers. 

De mannen en vrouwen van de raad van elf zullen deze avonden en middag hun ober kunsten laten zien en ervoor zorgen dat niemand dorst lijdt. En natuurlijk zullen de Ezels hun muzikale noten laten klinken. Het beloofd een geweldig spektakel te worden wat je zeker niet mag missen. 

Zaterdag middag 26 maart 13.00 uur speciaal voor de Achtmaalse ouderen. 

Vrijdag en zaterdag 25 en 26 maart om 20.00 voor iedereen die er bij wil zijn. Mogen we zeggen: “tot dan”? Samen gaan we laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn.