Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 19 maart: geen viering in de St. Bavokerk.

Woensdag 23 maart: geen viering in Rijserf.

H. Cornelius Achtmaal

Zaterdag 19 maart 17.00u: Woord- en Communieviering. Presentatieviering voor de Eerste H. Communicanten m.m.v. Fanfare St. Martinus. Voorganger pastor Jan v. Steenoven. Intenties: verj. Johanna Dictus-Brosens; Nelly v. Nispen-Mertens; jgt. Kees Mertens; o.o. Mertens-Antonissen; jgt. Martien Bommelijn; jgt. Janus en Joke Kustermans-Hense; jgt. Trinet v. Hasselt-Hereijgers. Er worden 2 collectes gehouden.

Dinsdag 22 maart 9.00u: Woord- en communieviering, voorganger pastor Jan v. Steenoven. Na de viering is er tijd voor een kopje koffie in de kerk. 

Kerk schoonmaken: 21 maart groep 2.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 19 maart 17.00u: geen viering.

Woensdag 23 maart 9.00u: Rozenkransgebed, geen viering.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 19 maart 19.00u: Woord- en Communieviering. Presentatieviering E.H. Communie m.m.v. Zanggroep Belcanto. Voorganger Diaken Jan v. Steenoven. Intenties: jgt. o.o. Jef Mouws en Virginie v.d. Berg; jgt. Jan Poppelaars e.v. Marie Braspenning; Anna Huijskens w.v. Cees Huijskens v.w. verj.; jgt. Jan Domen e.v. Jo Pemen; Janus Jochems e.v. Jeanne Verheijen v.w. verj.; Wil Quirijnen, opa van Lot.

Donderdag 24 maart 9.00u: Bidden van het rozenhoedje.

H. Trudo Zundert

Zondag 20 maart 11.00u: Gezinsviering. Eucharistieviering, voorganger pastoor H. v. Geel. Intenties: jgt. Johannes v. Aert.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 20 maart, de derde zondag van de Veertigdagentijd, is Ds. A.P. Vlieger onze voorganger. De organist is mevr. A. Monden. Voor de kinderen is er kindernevendienst. U kunt in deze Veertigdagentijd elke zondag levensmiddelen geven voor de Voedselbank. U kunt de website raadplegen, www.pk-zundert.nl en luisteren en live meekijken via de www.kerkomroep.nl.

Zondag 20 maart is er om 16.00 uur een Ionaviering, m.m.v. zanggroep Mutiple Voice en Ds. A.Vlieger en pastor W. van Reen.

Woensdag 16 maart: Bidden voor de vrede. Elke woensdagmiddag in deze Veertigdagentijd is het Van Goghkerkje geopend tussen 16.00 en 17.00 uur voor een moment van gebed en bezinning. We bidden voor de Oekraïne, er is muziek en u kunt een kaarsje aansteken.

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia'

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst is er oppas voor de kinderen van 0-4 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van 4-10 jaar. Zondag 20 maart 10.00u: ds. H. van Winkelhoff. Tienerdienst met Mattheus Sales de Moura, alias Atalya, rapper en jongerenwerker.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack, tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Vieringen: Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Het mondkapje is niet meer verplicht in de kerk. Derde weekend in de veertigdagentijd. Zaterdag 19 maart: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 20 maart: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering, wij bidden voor Familie Albert en Trees Snijders-v.d. Bogerd, zonen Harry en Gust, dochter May, schoonzonen Wim, Marcel (jgt.); 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor de zielen op weg naar de hemel. Op onze website www.parochiemeerseldreef.be vindt u een tweetal interessante artikelen en foto’s over de catechese op Aswoensdag en nieuws over de projectgroep rond de kapelletjes van de 7 smarten van Maria, die sinds jaar en dag achter de grot staan.[n]