KBO Zundert maakt doorstart na corona

ZUNDERT - Corona is nog niet helemaal voorbij, maar het voelt of het al weer een tijd achter ons ligt. Dit betekent dat we op sommige plaatsen en momenten nog wel een beetje voorzichtig moeten zijn. Als KBO Zundert zijn de activiteiten weer opgepakt en doorgestart.


We hebben om te beginnen, op 3 maart, sinds 2 jaar weer een jaarvergadering gehouden. We hebben aandacht gegeven aan de leden die ons ontvallen zijn in de achterliggende periode. Onze voorzitter André Huijbregts vroeg om stilte ter nagedachtenis aan hen. We hebben verder ook afscheid genomen, op eigen verzoek, van onze penningmeester Kees Sprenkels. Dank voor zijn grote inzet voor KBO Zundert. Hierna is een nieuwe penningmeester gekozen door onze leden. Het is Peter Roks geworden, hij gaat zich met veel energie inzetten voor een financieel gezonde seniorenclub KBO Zundert. Ook de activiteiten voor de komende maand kunnen weer van start op de manier van voor corona.


Komende activiteiten

Bingo: Maandag 21 maart bingo in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30 uur. We mogen weer met zijn allen samen en weten dat het dan gezellig wordt. Iedereen is welkom ook niet leden. De prijzen zijn mooie levensmiddelen pakketten. Noteer ook alvast 11 april in uw agenda, dan wordt de Paasbingo gehouden.

Fietsen: We gaan fietsen op maandag 14 en 28 maart, start vanaf het plein voor de Boerenbond. Hebt u vragen bel Kees van Hassel 06-40903112. Probeer het, fiets een keer mee als proef.

Wandelen: We gaan wandelen op 23 maart, start om 13.30 vanaf het Oranjeplein bij voldoende belangstelling.

Hebt u vragen bel Jos Deelen 076-5976103.

Modeshow: Op maandagmiddag 28 maart komt Hofmans modeshow. Ze zijn vanaf 13.00 u in het Wapen van Zundert. Dames zullen mooie kleding uit hun collectie aan u tonen. Zoals gebruikelijk is er gratis koffie of thee.

Maandpuzzel: Wij willen ook nog even aandacht voor de maandpuzzel. Het traint de hersenen en u heeft kans op een prijsje.

Computercursus: Wilt u meer weten, of de laatste ontwikkelingen volgen, meldt u aan en kom dan naar de cursus in de bibliotheek in Rijsbergen. Heeft u interesse neem dan contact op met ons KBO lid Toon de Craen 076-5975485.[n]