Koffie stop golfbaan.
Koffie stop golfbaan. Foto: Vees van der Kloot

RTC Zundert vertrokken met winterse buien

Sport en vereniging

ZUNDERT - Zondagmorgen werd er met een gecombineerde groep van A en B vertrokken. Dit omdat er op zaterdag al een grote rit was verreden door veel A renners en er zondagmorgen wat minder animo was. 

Met de gecombineerde groep was het aantal meer dan genoeg. Er werd vertrokken met een guur windje op kop en wat winterse buien onderweg. Dit weerhield de rijders er niet van hun rondje te rijden naar Gilze via Strijbeek, Chaam, Alphen met koffie stop bij de golfbaan. Daarna het grootste gedeelte met de wind in de rug en een mager zonnetje via Molenschot, Bavel, Ulvenhout, Rijsbergen, Zundert naar huis met toch nog een mooie 75 kilometer in de beentjes. 

De C groep was ook met een mooi aantal vertrokken naar Belgisch grondgebied via Meer, Minderhout, Meerseldreef met de gebruikelijke koffie stop aldaar en weer terug naar Zundert met een goed gevoel in de beentjes. 

Programma

Volgende week zijn de volgende ritten gepland voor de zondagmorgen: 9.00 uur A-groep Zevenbergen; B groep Wouwse Plantage; C groep eigen keuze.

Allen vertrek vanaf clubhuis Wernhout.