Gezellig uitje leden Stichting Vakantie voor Iedereen

RIJSBERGEN - Op zondagmiddag hadden de leden van St. Vakantie Voor Iedereen een muzikale middag in het Chassé. De musical “Hij gelooft in mij” werd bezocht, waarin de levensloop van André Hazes werd uitgebeeld.


Voor deze middag verzamelden we bij de Koutershof. De bus kwam mooi op tijd. Alleen nam hij daar de bocht iets te kort waardoor hij tegen het billboard reed van de gemeenteraadsverkiezingen. Hierdoor sneuvelde een zijraam van de bus en lag alles onder het glas, zowel binnen als buiten de bus. Wat nu! Een aantal plaatsen in de bus kon men niet meer gebruiken. Er was geen andere bus ter beschikking, daarom werd met vereende krachten het glas opgeruimd en een aantal mensen zijn op eigen gelegenheid met de auto naar het Chassé gereden.
Al met al zijn we zonder verdere problemen om 13.00 uur gearriveerd bij het Chassé. Alwaar we begonnen met koffie en gebak. Daarna mochten we als eerste plaatsnemen in de zaal, wat erg fijn was, zodat we in alle rust onze plaats konden opzoeken. Om 14.30 uur begon de voorstelling en werd het leven van André Hazes gespeeld en gezongen. Het was een mooie voorstelling met mooi gezongen liedjes en goed uitgebeelde verhalen. Mooi afwisselend gebracht, waarbij het niet verveelde om naar te kijken en te luisteren. Het bleef boeien en de middag vloog dan ook om. De voorstelling duurde tot 17.00 uur, waarna we weer met de bus naar huis konden. Deze was ondertussen voorzien van een hulpraam van karton en mooi schoongemaakt, zodat we veilig thuis konden komen.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag. Dit alles was mogelijk, dankzij de brengers van het oud papier, de sponsors en alle vrijwilligers, waarvoor dan ook onze hartelijke dank.[n]