Mede-eigenaresse Stacey Ye poseert met haar zoontje.
Mede-eigenaresse Stacey Ye poseert met haar zoontje. Foto: Tess Mutsters

Nieuwe sushizaak in Zundert

Door: Tess Mutsters Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Stacey Ye en haar man hadden al een Chinees restaurant en sushi zaak in Rucphen, maar wilden graag uitbreiden. In Zundert, ontdekten ze, is nog geen sushizaak en dus gingen ze op zoek naar een horecapand. Dat hebben ze gevonden. Waar voorheen lunchzaak Lunch Inn zat, komt nu de nieuwe Sushi Oranje te zitten.

DOOR TESS MUTSTERS

Mede-eigenaresse Stacey Ye praat enthousiast over de opening van de sushizaak in Zundert en laat met een grote glimlach de nieuwe menukaart zien. 

Die is ongeveer hetzelfde als die van hun al bestaande zaak in Rucphen, maar heeft een paar aanpassingen ondergaan. Zo staan er een paar andere specials op. De zaak is inmiddels helemaal verbouwd en Stacey heeft er duidelijk zin in. 

Op maandag 21 maart opende de tent voor het eerst. De eerste maand is een try-out, zodat de zaak nog even kan wennen. “We beginnen met alleen afhalen,” vertelt Stacey. “Zo kunnen we er rustig in komen en zien hoe druk het is. Als we dan eenmaal zo ver zijn, gaan we ook bezorgen in de gemeente en van de zomer willen we een klein terras en het restaurant openen, zodat mensen ook hier sushi kunnen komen eten.”

Stacey legt uit dat deze geleidelijke aanpak ervoor zorgt dat de sushi ook echt van goede kwaliteit blijft. “We willen niet moeten haasten en met genoeg aandacht de sushi maken. Zo zorgen we ervoor dat de sushi ook écht lekker blijft. Dat is dan ook waar we voor staan, verse sushi van echt goede kwaliteit.” Een officiële openingsdatum van de zaak volgt nog, maar sushi kan momenteel al volop worden besteld. Op de Facebookpagina van Sushi Oranje worden regelmatig updates geplaatst over de opening en alle acties die bij de opening komen kijken.

Sushi Oranje
Markt 14, 4881 CN Zundert
tel. (076) 8501137
facebook.com/sushirestaurantzundert