Kerkelijke vieringen in de gemeente Zundert

PAROCHIE CHRISTUS KONING

Voor zeer dringende zaken: 06-20515729.

St. Bavo Rijsbergen

Zaterdag 2 april: geen viering.

Maandag 4 april: kerk schoonmaken groep 6.

Woensdag 6 april: H. Eucharistieviering in het Rijserf. Voorganger emeritus priester P. de Rooij.

H. Cornelius Achtmaal

Woensdag 30 maart 10.30u: KBO viering, voorganger pastor Jan v. Steenoven.

Zaterdag 2 april: H. Eucharistieviering. Voorganger pastoor Hans v. Geel. Intenties: jgt. Toon Jochems; jgt. Aloysius Kools-v.d. Mast; jgt. o.o. v. Dijck-Elst; jgt. Jeanne Elst-v. Hooydonk; jgt. Martin v. Dijck; jgt. Aloysius Elst. Er worden 2 collectes gehouden. De 2de is voor de noden in eigen parochie. 

Dinsdag 5 april 9.00u: H. Eucharistieviering, voorganger pastoor Hans v. Geel.

Uitnodiging voor alle vrijwilligers die onze parochiekern zo goed helpen. Dinsdag 5 april om 19.30 uur in het MFA te Achtmaal. We praten u bij over de afgelopen jaren onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zal er gezorgd worden voor een muzikale omlijsting.

Kerk schoonmaken: 4 april groep 3.

H. Willibrordus Klein Zundert

Zaterdag 2 april: geen viering.

Woensdag 6 april 9.00u: bidden rozenhoedje en Woord- en Communieviering, voorganger pastor J. v. Steenoven.

O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Wernhout

Intenties opgegeven tot donderdag worden de daaropvolgende week in de Zundertse Bode vermeld.

Zaterdag 2 april 19.00u: Eucharistieviering. Pastoor v. Geel. Zang: Sursum Corda. Intenties: jgt. Johanna de Meijer-Pinxteren; jgt. o.o. Daems-Elst.

Donderdag 7 april 9.00u: Eucharistieviering. Pastoor v. Geel.

H. Trudo Zundert

Zondag 3 april 11.00u: Eucharistieviering, voorgangers bisschop Liesen en diaken J. v. Steenoven. Intenties: jgt. o.o. Koos en Cor Antonissen-v. Rijckevorsel. Tweede collecte: Caritascollecte voor de noden in onze eigen parochie.

Prot. Gem. Zundert van Goghkerkje

Predikant: Dhr. Ds. A.P. Vlieger; www.pk-zundert.nl

Zondag 3 april, de vijfde zondag van de Veertigdagentijd, is mevr. ds. C. Inkelaar-de Mos onze voorganger. De organist is dhr. P. Guis. Voor de kinderen is er kindernevendienst. U kunt in deze Veertigdagentijd elke zondag levensmiddelen geven voor de Voedselbank. U kunt de website raadplegen, www.pk-zundert.nl en luisteren en live meekijken via de www.kerkomroep.nl. Elke woensdagmiddag in deze Veertigdagentijd is het Van Goghkerkje geopend tussen 16.00 en 17.00 uur voor een moment van gebed en bezinning. We bidden voor de Oekraïne, er is muziek en u kunt een kaarsje aansteken.

Nederlands Gereformeerde Kerk Rijsbergen e.o. 'Diakonia'

Gommersstraat 87, 4891 AP Rijsbergen. Info: www.ngkrijsbergen.nl. Tijdens de eredienst is er oppas voor de kinderen van 0-4 jaar en kindernevendienst voor de kinderen van 4-10 jaar. Zondag 3 april 10.00u: ds. H. van Winkelhoff, Gastendienst.

H. Drievuldigheid Meersel-Dreef

Kapelaan: pater Kenny Brack, tel. 0032 478413062, kenny.brack1@gmail.com. Vieringen: Op weekdagen: 7.00u Lezingendienst en Meditatie; 7.45u Morgengebed; 12.00u Middaggebed; 17.45u Eucharistieviering met Vespers. Vierde weekend in de veertigdagentijd. Zaterdag 2 april: 17.30u Eucharistieviering. Zondag 3 april: 8.30u Eucharistieviering; 9.30u Eucharistieviering; 10.30u Eucharistieviering, wij bidden voor zielen die op weg zijn naar de hemel en voor Huub Vermeer. Op vrijdag 18 maart overleed in de leeftijd van 92 jaar de heer Cees Sterkens uit Made, weduwnaar van Netje Verheijen. Vrijdag 25 maart was in onze kerk de uitvaartdienst. We hielden paarden- en hondenzegening op 20 maart. Voor een verslag en foto’s: zie www.parochiemeerseldreef.be.[n]