Overwinning voor de
Sevens Dames van ZHC

ZUNDERT - Afgelopen vrijdagavond was het weer zover voor de Sevens Dames bij ZHC. De tweede speelavond van het lenteseizoen. Het team heeft inmiddels een paar nieuwe teamleden mogen verwelkomen, zowel met als zonder hockey ervaring.

Deze keer speelden we thuis tegen de teams Liberty DS2 en Zwart-Wit DS2.

De eerste pot had ZHC lange tijd de overhand op Liberty en stond na een paar mooie acties voor met 3-1.

In de laatste minuut scoorde Liberty nog de 3-2, maar ZHC ging er toch mooi met de overwinning vandoor.

Wedstrijd tegen Zwart-Wit

In de tweede wedstrijd tegen Zwart-Wit DS2 ging het gelijk op, na een mooie actie van Patricia stond het 1-1.

Helaas scoorde Zwart-Wit DS2 nog in de laatste 5 minuten de 2-1 gelijkmaker, waardoor ZHC toch verloor.

Dit mocht de pret niet drukken, want het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

'Eerste overwinning in het

lenteseizoen'

Ook hockey spelen

Lijk het jou leuk om op recreatief niveau te hockeyen en heb je geen of juist wel hockeyervaring, meld je dan aan via info@dezundertsehockeyclub.nl!

We spelen 7 tegen 7 op een half veld.

We trainen wekelijks op donderdagavond en spelen 2 wekelijks op vrijdag avond een 2 wedstrijden van elk 25 minuten.